View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomas.smetka badatel

268.50 SMM
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 5:26 pm Post subject: Fatalní lama jsem a mam SX1-Par otazek |
|
|
Zdravim, dnes jsem si koupil SX1 a mam par otazek.
1. Umi SX1 Multitasking?
Zadna aplikace mi totiz nesla minimalizovat.
2. Jak se daji aktivovat temata stazeny tady od Siemensmanie, kdyz je nahraju na kartu a spustim instalak tak se mi tema neaktivuje.
3.Jak zmenim funkcni klavesy vedle jojsticku? Na jednom tlacitkumam Nova zprava a na druhem Kalendar, nevim jak to zmenit.
Sory ze se tak blbe ptam, ale vazne jsem lama a mam popve v ruce "chytrejsi" mobil. |
|
Back to top |
|
 |
LumkaCZ všeználek

4280.50 SMM
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
Tak tema nespustis pokud nemas v telefonu patche prislusne a spravce spustenych aplikaci spustis podrzenim tlacitka menu |
|
Back to top |
|
 |
venom1990 kolemjdoucí
2.50 SMM
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 5:56 pm Post subject: |
|
|
minimalizovat aplikacie mozes tak, ze ju nevypnes korektne...ale stlacis tlacidlo s cervenym telefonom...aplikacia sa nevypne ale len minimalizuje...k tym tlacidlam...Nastavenia-nastavenia(1.ikonka)-telefon-pohotovostny rezim-...tam to je... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|