clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - po polozeni hovoru je porad na displeji animaceJakoBychVolal

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

po polozeni hovoru je porad na displeji animaceJakoBychVolal

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 24, 2007 5:15 pm    Post subject: po polozeni hovoru je porad na displeji animaceJakoBychVolal Reply with quote

predem se omlouvam za delku meho prispevku.. mohl byt asi kratsi ale nejak jsem se rozepsal.. pls pomozte
hej lidi pls pomoc su uplne zoufalej Sad Sad Sad Sad Sad prehral jsem komplet celej foun.. FF tady ze SM.. pak jsem tam supnul svoje skey (pres papuu atd.. to je ted jedno).. pak jsem nahral FFS a nakonec fw... a proste porad mi to dela tuhle debilni chybu Sad Sad Sad kdyz volam a pak polozim hovor tak tam mam pak porad tu animaci jako bych volal (takovy ty 2 fialovy telefony a mezi nema hybajici se modry sipky).. muzu treba jit pomoci tlacitka do media playeru atd..muzu dokonce aji zamknout klavesy... ale misto mainscreenu mam jakoby tu seklou animaci... az po delsi dobe to bud samo zmizi (nejsem si jistej ze uplne samo ptz porad zkousim mackat dokola cerveny tlacitko a tak..proste to casem zmizi ) nebo musim vytahnout baterku..... a pak mam dalsi problem ze kdyz volam ze seznamu poslednich hovoru (kdyz jsem na mainscreenu tak se tam dostanu zmacknutim zelenyho tlacitka..aby bylo jasno) tak pak dam u toho konkretniho cisla co tam mam zeleny tlacitko jako ze na nho chcu volat a ono to jakoby nic nedela.. ale jenom jakoby ptz to normalne tuta (tzn ze na to cislo normalne volam).. ale proste zadna animace.. a pak kdyz to polozim ten hovor (kterej sice probiha ale na displeji to neni poznat) tak zas prijde na radu ta sekla animacka.. ktera se tam proste objevi jenom tak ze srandy aby mi zas mohla zas*at displej i kdyz predtim u toho hovoru vubec nebyla... ..a jeste jeden postreh .. TA ANIMACE SE SEKNE JENOM POKUD HOVOR TIPNU JESTE NEZ TO PIPNE A ZACNE VYTACET TO CISLO..(krome toho pripadu kdy mi tam predtim chybi ta animace..asi teda.. Sad ) je to proste na ho*no.. a jeste poznamka: nedela to pokazde..to s tou seklou animackou to dela skoro porad.. ale to s tim ze tam zadna animacka neni to dela jenom obcas.. Brick wall
a jeste dotaz: nemohlo by to treba nejak souviset s operatorem..? vzhledem k tomu ze jsem prehral celej foun tak to founem snad byt nemuze... mam totiz s operatorem spojenej uz jeden problem - kdyz mam ve founu simku vodafonu a volam na t-mobile s vyplyma zvukama tak to proste netuta.. kdyz si dam do founu o2 nebo t-mobile simku tak je vse ok.. a kdyz jsem zkusil dat simku vodafonu do kamosove s75 tak to delalo uplne stejne jak v tom mym founu.. tak me napada ze by ten problem mohl byt stejnyho razu

maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 25, 2007 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

tak jsem zjistil ze je to tou vodafonackou simkou.. jakmile dam do founu simku t-mobilu nebo o2 tak zadnej problem.. nechapu proc nema s75 rada vodafone (nebo ze by to bylo naopak? Very Happy ) ... uz mi kdysi delalo ze kdyz jsem volal na t-mobile a mel vyply zvuky tak to netutalo..ted uz to zas tuta... ale je to proste divny... vodafone+s75 = nechapu
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum