View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukysy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:25 am Post subject: ICQ na M55 |
|
|
Můžete mi doporušit nějakou Java apliakci pro ICQ na M55? |
|
Back to top |
|
 |
LOCHi začátečník

Joined: 09 Sep 2004 Posts: 65 Location: Přerov - nejradsi bych z tohoto mesta vypad
61.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:56 am Post subject: |
|
|
mobicq - dobra utilitka... me bohuzel nefunguje ale to su asi jedinej protoze me vubec nejde gprs java... jinak kamos S55 a pohodovy... takze muzu doporucit  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:20 pm Post subject: Re: ICQ na M55 |
|
|
lukysy wrote: | Můžete mi doporušit nějakou Java apliakci pro ICQ na M55? |
Colibry - pouze anglicky, se složitějsím nastavením, ale veliec malou datovu náročností
JIMM - i v češtině _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
lukysy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:16 am Post subject: |
|
|
LOCHi wrote: | mobicq - dobra utilitka... me bohuzel nefunguje ale to su asi jedinej protoze me vubec nejde gprs java... jinak kamos S55 a pohodovy... takze muzu doporucit  |
No tengle jsem právě taky nerozchodil... |
|
Back to top |
|
 |
LOCHi začátečník

Joined: 09 Sep 2004 Posts: 65 Location: Přerov - nejradsi bych z tohoto mesta vypad
61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:56 am Post subject: |
|
|
lukysy wrote: | LOCHi wrote: | mobicq - dobra utilitka... me bohuzel nefunguje ale to su asi jedinej protoze me vubec nejde gprs java... jinak kamos S55 a pohodovy... takze muzu doporucit  |
hej a nemate eurotel? a nemoh bys mi prosim na email napsat tovej nastaveni GPRS u javy? me to nefunguje... a nevim proc ... tak se chcu zeptat jak to mate nastaveny protoze to nastaveni co maj napsany u errortelu nefacha... byl bych fakt moc vdecnej ... uz sem to psal asi na 5 for a odepsal jenom jeden clovek :/ ale to neslo.... by me zajimalo jak to teda ma byt nastaveny.... (HTTP profil a java) predem diky
LOCHi
([email protected]) |
|
Back to top |
|
 |
lukysy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:26 pm Post subject: |
|
|
LOCHi wrote: | lukysy wrote: | LOCHi wrote: | mobicq - dobra utilitka... me bohuzel nefunguje ale to su asi jedinej protoze me vubec nejde gprs java... jinak kamos S55 a pohodovy... takze muzu doporucit  |
hej a nemate eurotel? a nemoh bys mi prosim na email napsat tovej nastaveni GPRS u javy? me to nefunguje... a nevim proc ... tak se chcu zeptat jak to mate nastaveny protoze to nastaveni co maj napsany u errortelu nefacha... byl bych fakt moc vdecnej ... uz sem to psal asi na 5 for a odepsal jenom jeden clovek :/ ale to neslo.... by me zajimalo jak to teda ma byt nastaveny.... (HTTP profil a java) predem diky
LOCHi
([email protected]) |
Než já nastavil všechny věci na všechny operátory... To bylo doby... :o) Mám T-mob a Oskara a k tomu musí být na všechno profil zvlášť... (mms)... www.redboss.cz - Tady to zkus... |
|
Back to top |
|
 |
LOCHi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 3:32 pm Post subject: |
|
|
ok zkusim za to uz nic nedam diky moc |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:52 pm Post subject: |
|
|
lukysy wrote: | LOCHi wrote: | mobicq - dobra utilitka... me bohuzel nefunguje ale to su asi jedinej protoze me vubec nejde gprs java... jinak kamos S55 a pohodovy... takze muzu doporucit  |
je to trosku slozitejsi, ale jde to... taky můžu doporučit. mám ho ve zkušební době už asi půl roku:) zatím spokojenost  _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
talodo kolemjdoucí
 Joined: 03 Sep 2004 Posts: 13 Location: Martin - turčianska záhradka
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
LOCHi wrote: | mobicq - dobra utilitka... me bohuzel nefunguje ale to su asi jedinej protoze me vubec nejde gprs java... jinak kamos S55 a pohodovy... takze muzu doporucit  |
ja som skusal mobicq, colibry a jimm ale najviac sa mi pozdaval ten jimm. mam cesku verziu a nemam s nou problem. _________________ Nech žijú frkani! |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
a kolik KB tak propíšeš za hodinu? _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
Lukash pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 5:41 am Post subject: |
|
|
To by me taky zajimalo... _________________ Siemens MC60
fw13cz | 3.50MB | grafické a systémové patche | USB
Siemens CF62
fw13cz | 1.57MB | žádné patche (nemužu patchnout bootcore)
www: http://www.lukys.ic.cz
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
LOCHi wrote: | lukysy wrote: | LOCHi wrote: | mobicq - dobra utilitka... me bohuzel nefunguje ale to su asi jedinej protoze me vubec nejde gprs java... jinak kamos S55 a pohodovy... takze muzu doporucit  |
LOCHi
([email protected]) |
Hele mně to taky dlouho nefungovalo a pak mi někdo poradil dobrou věc ... do APN napiš: gointernet _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:06 pm Post subject: Re: ICQ na M55 |
|
|
Krokodýl wrote: | lukysy wrote: | Můžete mi doporušit nějakou Java apliakci pro ICQ na M55? |
Colibry - pouze anglicky, se složitějsím nastavením, ale veliec malou datovu náročností
JIMM - i v češtině |
Colibry je nej, sice slozitejsi registrace atd. Ale ten vysledek - dobra stability, rychlejsi fungovani proste OK. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:32 pm Post subject: |
|
|
no tak nastaveni na GPRS Internet a MMS ...atd...ti na TMO posle operator kdyz mu zavolas!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
|