View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BoSS_631 začátečník

0.10 SMM
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 11:51 pm Post subject: |
|
|
No ja rozmyslam o elfe ktory by urobil z telefonu BT hands-free pre skype alebo iny VoIP software.
Mozno nieco sam skusim ale zatial mam s65 z FW12 :D od pomaranca, takze ak to prezije mobil po tom co mi dorazi kabel z hong kongu :D (hlavne ak to bude ten co hlasali :D) :mrgreen: :mrgreen: |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
drp ostřílený diskusník

Joined: 21 Dec 2006 Posts: 559 Location: Čejkovice Phone: m65,se w610 31463.96 SMM
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 7:17 am Post subject: ELf aby by lfotak nas celi displej. |
|
|
Sel by udelat elf aby byl fotak roztahnuty na celim dospleji? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
BoSS_631 začátečník

0.10 SMM
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 5:42 pm Post subject: |
|
|
palucko wrote: | hmmm neviem ci je to mozne ,.ale asik by to mobil nezvladal ,. ale pomocou elfu prenasat video do pc ., ale live ,. akowebkamera  |
Zaujimave, vravis mi ze by mobil nedokazal prenasat hlas do pc cez BT ale o webkamere nepochybujes?  _________________ SE C905
<a href="http://www.penzionorava.eu">
Hladas ubytovanie na orave?</a> |
|
Back to top |
|
 |
MuF123 badatel

151.74 SMM
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 12:42 pm Post subject: |
|
|
webkamera by bola nepouzitelna (bud male rozlisenie alebo 0.2FPS). ide to spravit uz aj teraz (bez elfu), ale ide o to ze je potrebne spravit driver/software na emulaciu webkamery a stahovania dat z mobilu. _________________
HTC Wizard Tuning - http://www.youtube.com/watch?v=ethB7XaeFz4 |
|
Back to top |
|
 |
Rfx64 začátečník

89.44 SMM
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 9:14 pm Post subject: Webkamera |
|
|
Jeden taky freeware software pouzivam na pripojenie miniDV kamery so SKYPE. Vola sa SplitCam a robi nieco ako virtualne rozhranie. Bez toho softu je miniDV kamera so SKYPE nepouzitelna. Mozno niekto zbehly raz najde sposob ako to vyuzit aj na prepojenie mobilu s PC a vyuzit tym mobil ako nudzovu kameru... _________________ Nokia 1611, 2110i, 3310, MotorolaD520, Alcatel301, Ericsson 628, 688,1018, T10, Siemens C35, M50; S75: FW 47, FFSinit 40, MAP 47, factory mode, Elfbian 2.3, DCA-540+nabíjanie vlastná výroba, DCA-510 s vypínateľným nabíjaním z www.kabelmanie.sk, 2GB Kingstone DV, Nokia 6120 Classic 4GB, GPS EVOLVE, SE P990i 4GB |
|
Back to top |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:01 pm Post subject: |
|
|
Hodila by se elf klávesnice s podporou png, která se vysune kdekoliv v telefonu po stlačení nastavené klávesy to by bylo dost dobrý hlavně na EL71, jelikož mě se pokaždé nechce vysouvat klávesnice...mohlí by tam být veškerý písmne a-ž, znaky apod jako je to ve WM _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:03 pm Post subject: |
|
|
samozdrejmě ze vysunutí samotné klávesnice je jednodussi nez napsat samotny elf, ale lidi by to na elku urcite vyuzili...
jinak nedokázal by nekdo upravit sMenu(nejlepe verzi 0.81 nebo 0.84), tak aby slo spustit i mimo MS? _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Back to top |
|
 |
dubacik22 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 8:22 pm Post subject: |
|
|
nerow wrote: | a co kompletní elfový menu?Spustili by jste elf, a vybehlo vy vam Menu jako jste zvykli, akorát že by ikony byly jako png a v bcfg by se dala nastavit pozice ikon dle libosti...dále třeba by bylo nastaveni pro filesystem....hlavně třeba jako aby to bralo fonty z extra infa..nastavili by jste si jaky font bude u popisku dole apod...dale treba jestli ikony maji byt treba 3x4 nebo pod sebou a v jakým rozlišení to by ovlivonovalo kolik to bude zobrazovat radku v filesystemu...samozdrejme elf by musel vyuzivat theme...takže by se museli v bcfg nastavit adresy potrebnych obrázku...a vysledek by bylo kompletní menu dle predstav...myslim že by to hlavně využili na elku, kde jsou fonty vetsi nez mrakodrap a všecho proste velké |
vaaaaaaav... ti rusaci su proste super.... namiesto zloziteho programu na otvaranie png a aj to len v 8-bitovych farbach som nasiel jednu funkciu, ktora mi dokaze rozlustit png v 16-bitoch aj s alfou.. takze zaklad menu by som mal... vykrelujem pozadie a ikonky, nastavujem pozicie ikoniek, kurzora a poradie vykreslovania.. este chcem vediet ako urobit nieco ako mc.. ale grafickejsie prepracovat..a este musim pomachrovat... kuknite na popis...  _________________ .... psicek to uz ma nasalame...
elf hra kocky |
|
Back to top |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:19 pm Post subject: |
|
|
jen tak dál pokračuj..jinak nesehanl bys sis pls zdroják od elfu extra info aby jsi mohl to toho elfu co děláš zaclenit png fonty? klidně ti ho neseznu
jinak k tomu MC...mohl by jsi použít MC 1.0 dat do nej podporu png fotnu, hrafiku dat jako png..tzn horni lista, vybrana polozka a treba do bcfg dat kolik se ma zobrazovat radku, to pak bude zalezet jak velky fonty budes mit nastaveny... _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X
Last edited by nerow on Sun Dec 02, 2007 2:12 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:42 pm Post subject: |
|
|
BoSS_631 wrote: | palucko wrote: | hmmm neviem ci je to mozne ,.ale asik by to mobil nezvladal ,. ale pomocou elfu prenasat video do pc ., ale live ,. akowebkamera  |
Zaujimave, vravis mi ze by mobil nedokazal prenasat hlas do pc cez BT ale o webkamere nepochybujes?  |
to som pisal k sebe .a nie tebe ,.,. ze neviem ci by to slo ,. som pochyboval o tej webke ,. len ty si si to zle vysvetlil  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
dubacik22 začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:22 pm Post subject: |
|
|
nerow wrote: | jen tak dál pokračuj..jinak nesehanl bys sis pls zdroják od elfu extra info aby jsi mohl to toho elfu co děláš zaclenit png fonty? klidně ti ho neseznu
jinak k tomu MC...mohl by jsi použít MC 1.0 dat do nej podporu png fotnu, hrafiku dat jako png..tzn horni lista, vybrana polozka a treba do bcfg dat kolik se ma zobrazovat radku, to pak bude zalezet jak velky fonty budes mit nastaveny... |
hmmm... s tymi fontami je to dobry napad, ale predsa by bolo lepsie tam pouzit fonty ake su napr. v tede alebo edite nez png..... tam sa bude dat jednoduchsie nastavit farba nez v kazdom png-cku osobitne...ale tusim to takto funguje aj v tom extrainfe.. a nikde ho tu nevidim.. kde sa da zohnat??? a potom ten mc tu verziu.. to je nejaka starsia??? rad by som zohnal zdrojak nakej uplne starej... lebo ta nova je pre amatera ako ja velmi zlozita a tedu by sa aj dalo pochopit, aspon vymisliet sposob ako pouzivat tie fonty, ale zmena farieb a polopriehladnost by mi robila problemy... ten zdrojak extrainfa by som uvital.... _________________ .... psicek to uz ma nasalame...
elf hra kocky |
|
Back to top |
|
 |
nerow tuner

8011.36 SMM
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:58 pm Post subject: |
|
|
ok tak ja ti ten zdrojak sezenu..jinak k tem fontum, udelej spis ty png hlavne z duvodu ze si kazdej udela jaky chce fost v jakykoliv velikost apod..jinak existuje program font2png kde si behem par vterin udelas jaky chces fonty v jaky-koliv barve _________________ Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|