View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lubo1 pisatel

SMM
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:04 am Post subject: |
|
|
takze moje SXG definitivne skoncilo..prisla SMS,mobil se restartoval a od ty doby se porad restartuje,pri startu u hledani site se vzdycky restartuje,ani vypnout nejde,musim vyndat baterku..takze se s nim neda nic delat..no na jednu stranu sem rad,ze se to udalo,protoze me to aspon dokope si poridit neco,cemu po dlouhy dobe pouzivani SXG budu vazne moct rikat DOBRY A SPOLEHLIVY MOBIL..na druhou stranu me to stve,protoze sem nemel zalohu cisel (nevite,kam se defaultne ukladaj tel.cisla v SXG?,jestli na sim nebo do mobilu?),mel sem tam hodne fotek a zpravy..mno pouceni pro priste-jit do poradneho mobilu a ne do rozdelane krabice od bot..
nevite nekdo o zpusobu,jak dostat z mobilu vsechny slozky(cisla,fotky,obrazky..)?moc by mi to pomohlo,dik
a uz jsem se rozhodl,ze pujdu do HTC S730..dotykovy displej nejak ozelim,prezil sem to doted bez nej,preziju i dal.. jinak ma skroo vsechno,co potrebuju:) _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

SMM
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:51 pm Post subject: |
|
|
SPIKEBOY wrote: | lubo1 wrote: | mobil se restartoval a od ty doby se porad restartuje,pri startu u hledani site se vzdycky restartuje,ani vypnout nejde, ......
nevite nekdo o zpusobu,jak dostat z mobilu vsechny slozky(cisla,fotky,obrazky..)?moc by mi to pomohlo,dik |
Pozri sa sem
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=30426 |
jej dik moc,zejtra to zkusim..a sry ze sem predtim nehledal,stydim se  _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

SMM
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 3:57 pm Post subject: |
|
|
tak ode dneska zacinam pouzivat HTC S730,tak jdu testovat..konecne sem se zbavil SXG! _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|