View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RDT táta fóra

SMM
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 11:27 pm Post subject: |
|
|
Tak to je velice zvláštní. Patrně bych vyzkoušel paměťovku od jiné značky .
Srovnávat telefon bez OS a s OS absolutně nejde. To je asi jako kdybych srovnával počítač a tamagotchi. Ne... Já si prostě nemohu pomoct... Asi je pravda, že kdo neumí používat WM, jsou mu na nic. Kdo ano, už nikdy nebude chtít nic jiného, protože pochopí ty neomezené možnosti. S HTC Vox mám o 250% více možností využití, než u Voxe s WM .
____
feErda.cz wrote: | coyotelada22: Asus nevís jak se to říka? nikdy nic nebrat z elektra co zaciná na A ... Asus, Acer a pod.) |
No dovol ! Asus je náhodou velice kvalitní značka ! _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
Kapitan.Solo pisatel

SMM
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 11:50 pm Post subject: |
|
|
To je jasné, že nemůžeš srovnávat smartphone a obyč. foune, ale právě že od smartphone bych očekával trochu víc než jen to, že se bude sekat při spuštění hudby a psaní mailu a nemůže to být tím userem, když si ho koupil včera a za tu dobu ho ani neodzkoušel, protože mu holt nešla paměťovka. Já neříkám, že HTC je špatný, ale říkám, že zrovna model Vox je zkrátka a jasně takový přilíš kompromisní vzhledem k poměru cena/výkon i ty použité materiály - tlačítka skřípou při použití, až mi z toho běhá mráz po zádech, když jsem psal smsku, mobil měl kvůli výsuvné klávesnici pořád tendenci se rozjíždět do boku... ale to sem nepatří, pořád potřebuju vyřešit to s paměťovkou... to s výrobcem je vcelku fajn nápad, problém je, že tam máme microSD jen od Kingstone. Myslíš si, že by to bylo fakt tím?? _________________ C25->N6510->BoschGSM509->N3210->M55->C72->M65->S75->SX1->N6230. Nyní: Nokia E51(Route66 SW)+2GB MicroSD & Siemens S75 fw 47 + 1GB RS-MMC. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|