View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 6:13 pm Post subject: |
|
|
Hmmm... Ale proč se tu zlobit na to, že se míchá WM do Siemensů, když s ním dokonce i tak úzce souvisí? Vezměte si P50, P51, BenQ E72 (nyní tedy už zvaný Qisda York - Benq se totiž špatně vyslovovalo [a ne, není to vtip]), nebo BenQ T80 (teď Qisda Queen)...
Já se taky nezlobím, že se mi do nejnovějších příspěvků na hlavní straně míchají topicy o Elfech, když mám telefon, který je nepodporuje... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
kozino věrný diskusník

2156.42 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Tue Feb 19, 2008 6:15 pm Post subject: |
|
|
To whitek: ak sa ti to podarí, myslím že to bude najlepšie riešenie a topicy ako tento ktorý k ničomu nevedie nebudú viac potrebné. Veľa úspechov. |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Tue Feb 19, 2008 8:53 pm Post subject: |
|
|
Whitek wrote: | pokusim se oddelit nove prispevky pro WM a pro Siemens (definitivne - 2x 10 prispevku) - spokojenost? |
Myslím, že pak už by nemohl nikdo nic namítat.
A na oddělení článků se už prý pracuje; to považuji skoro za důležitější.
RDT wrote: | Hmmm... Ale proč se tu zlobit na to, že se míchá WM do Siemensů, když s ním dokonce i tak úzce souvisí? (...)
Já se taky nezlobím, že se mi do nejnovějších příspěvků na hlavní straně míchají topicy o Elfech, když mám telefon, který je nepodporuje... |
Něco na tom bude. Docela souhlasím.
Myslím, že této diskuse už by se mohlo nechat. Je zbytečná. Buď se to Whitekovi podaří oddělit, což by bylo skvělé, a když ne, tak co se dá dělat... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 9:25 pm Post subject: |
|
|
Tak potom se dá pokračovat v této zbytečné diskuzi ! _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Tue Feb 19, 2008 9:32 pm Post subject: |
|
|
z dlhoročných skúseností s PC a sálovými počítačmi viem jedno:
Windows sa neubránime, koniec koncov ich priniesla firma Apple a nie MS,
ale tiež je jasné, že keby atómové elektrárne riadili Windowsy, tak tu asi nie sme... ideály sú jedna vec a realita druhá... na SM osobne chodím len kvôli siemensom, Windows na siemensoch ma nezaujíma a ani ich skúšať nebudem, ak to budem chcieť, kúpim si aj inú značku, ale siemensov v blízkosti mám dosť a windows na ne nechcem  |
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 11:15 pm Post subject: |
|
|
tak, uz toho mam tak akorat.
Pravidla fora a dobreho vychovani tu nejsou jen tak, ze administratori by si s nimi chteli tapetovat.
Vazim si tech uzivatelu, kteri respektuji praci teamu SiemensManie (diky tomuto teamu tento web vubec zije, oni delaji tuto praci zcela zadarmo, bez naroku na honorar, jen z jejich vlastni dobre vule - sam vim, jak je tezke si vyclenit cast napr. z meho casoveho rozvrhu a pritom jsem na SM stale neabdikoval), ale ti, kdoz si vazit prace nedokazou, ty uprime lituji.
Palucko se parkrat pekne odhalil na chatboxu (kde plati ty same pravidla jako na celem foru SM), a (ac velmi nerad - byl napr na srazu SM) mu ukladam rank postrach fora.
Tento topic zamykam - vse je vyreseno - az budu mit chvilku, rozdelim nove prispevky, a pridam sekci clanku pro WM; ohledne duvodu, proc na SIEMENSmanii je i Windows Mobile jsem jiz tuhle psal. _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|