View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
J.M.C mecenáš

SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Thu Feb 21, 2008 6:17 pm Post subject: uživatel Thompson - píši sem, protože do antihodností nemůžu |
|
|
Prožil jsem nejlepší chvilku dnešního dne, když sem se válel po zemi v křečích ze smíchu po přečtení toho, co tu vyváděl "Thompson" . Mám s ním BOHUŽEL osobní, špatnou, zkušenost. Je tomu již několik měsíců co mi tento chlapeček na serveru aukro.cz prodal svou "natuněnou" CX75 . Byl to totální odpad, který sotva držel po hromadě a přístroj byl zasekán nějakou dětskou chybou a co bylo nejlepší je to, že jsem ho vydražil za 900,- ,ale páánovi se to zdálo za ten odpad málo a dělal brYkule jako malej tak sem mu po 7 dnech vyhrožování udáním na aukru nabídl 1300 za tu horu nefunkčních součástek, jelikož mi ta mi CX75 scházela do sbírky a já nevěděl, jak ne tom je, ikdyž mi ho vychválil až do nebe. Doufám, že si na něj každý plivne (alespoň pomyslně).
AAAAAH to se mi ulevilo
Bacha na něj na magora  |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 6:23 pm Post subject: |
|
|
...Thompson je ubožák, taky s ním mám zkušenosti. Ale tenhle topic zamču, protože nemám náladu na to číst nadávky od userů a komplimenty od Thompsona reglého na jiný nick a jinou IP... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|