clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Komplexní práce s programem V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Komplexní práce s programem V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Další
 
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2004 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

figaro napsal:
Škoda len, že to nebolo uvedené priamo v článku, že DCA500 je na hovno wink
Ja som iba začiatočník a nevedel som o tom. Ale práve teraz som v niektorej inej diskusii o V-Klay našiel, že ani Hannimu DCA500 s V-Klay nejde. No čo už, možno to vyrieši novšia verzia V-Klay.
Ako sa dá DCA500 prerobiť na servisný kábel?

tady máš návod: http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/jak_na_datovy_kabel.htm

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
figaro
začátečník
začátečník

Založen: 11. 10. 2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Zvolen

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2004 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ďakujem za návod, ale po prečítaní si na to netrúfam. Bojím sa že by som pokazil originál DCA500. Aj tak bol dosť drahý.
_________________
Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2004 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky, mám velkej problém - v-klay mě nejde ani nainstalovat - asi v půlce to napíše následující chybu :"Nelze otevřít soubor pro zápis. C:\windows\system32\riched20.dll
Když dám přeskočit, tak se nainstaluje ,ale už nemám tu jistotu, že bude fungovat tak jak má!!! HELP!!!
Návrat nahoru
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

figaro napsal:
No čo už, možno to vyrieši novšia verzia V-Klay.


Toto nevyriesi ziadna novsia verzia V_Klay.Proste na pracu s V_Klay potrebujes mat vypnuty telefon a telefon musi byt napajany kablom..cize kabel musi byt servisny...

V_Klay pracuje so zapnutym telefonom iba v niektorych pripadoch s telefonom SL45...aj to pri velmi malych rychlostiach.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milan M65
badatel
badatel

Založen: 10. 07. 2004
Příspěvky: 155
Bydliště: Severočesko

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chystám se do toho taky pustit.Jak sem tady vyrozuměl s diskuze tak když mám kabel origo siemens DCA-510 tak by mě to mělo jít.Pochopil sem správně nebo sem trubka? Embarassed
_________________
S75 Piano black - FW35
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochopil si to spravne wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
patris
kolemjdoucí

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 11:29 am    Předmět: Jde V_Klay s C65? Odpovědět s citátem

Spustil sem V_klay, ale jako typ telefonu mi tam chybí C65. Je tam pouze CX65. Kabel mám DCA-510.
Jde to nějak rozchodit s tímto typem telefonu nebo musím počkat na další verzi?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Pochopil si to spravne wink

Díky moc Applause
Návrat nahoru
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

C65 funguje s nastavenim CX65...
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pytlák
badatel
badatel

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 124

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
C65 funguje s nastavenim CX65...

Můžu potvrdit, mám to vlastnoručně ověřené. Telefon se po spojení rozezná správně C65...... i když se použije loader CX65.... Dancing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
figaro
začátečník
začátečník

Založen: 11. 10. 2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Zvolen

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je možné nejako vrátiť späť patchnutie bootcore? Alebo sa to nedá a pomôže iba prehratie nového firmwaru?
_________________
Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obavam sa,ze u modelov x65 originalne bootcore do telefonu nenahras,lebo sa nikde nezalohuje.A vsetky zalohy su uz robene s patchnutym bootcore..
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 261
Bydliště: L.Mikulas, SK

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

figaro napsal:
Je možné nejako vrátiť späť patchnutie bootcore? Alebo sa to nedá a pomôže iba prehratie nového firmwaru?

Ked som loadol novy fw, bootcore ostalo patchnute. Vratit naspat by malo ist spustenim x65flasher.exe s paramertom /b. Urob si shortcut kde si zapises parameter, alebo si odtialto stiahni subor x65flasher_pomocne.zip a tam najdes uz vytvoreny bat subor.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Len som nepochopil,odkial tam vrati to original bootcore,ked nie je sposob,ako ho zalohovat... Think
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 261
Bydliště: L.Mikulas, SK

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Len som nepochopil,odkial tam vrati to original bootcore,ked nie je sposob,ako ho zalohovat... Think

No vazne, sam som cumel. Mal som fw12 s patchnutym bootcore, loadol som fw25 a chcel som patchnut bootcore znovu. Len tak zo zvedavosti som skusil V_klay. Ten sa bez problemov s telefonom spojil. Nevymyslam si ...
Loadnutie fw25 prebehlo ale trosku s problemami. Prvy raz sa loadnutie noveho fw prebehlo OK, ale telefon sa zapol len do "bieleho" displeja a koniec. Po cojaviem asi 30 sec sa vypol. To iste nasledovalo aj ked som ho znovu zapol. Uz som myslel ze napcham naspat ff, ale pocas doby ked vysvecoval displej som telefon pichol na kabel a znovu spustil Siemens update tool. Ten telefon spoznal a znovu loadol fw. Telefon sice pocas celej loadovacky vysvecoval ako vianocny stromcek, ale po skonceni loadu sa normalne zapol. A ide bez problemov.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Další
Strana 2 z 16

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group