View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
milanek molnaruj kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:13 am Post subject: SK65 a T9-FFS |
|
|
Mam docela velkej problem,podarilo se mi umrtvit SK65ku aplikaci nevhodneho patche...Mam zalohu FF z V-Klay ale jak jsem posleze zjistil nefunkcni... nedarilo se mi zadnym zpusobem telefon ozivit.Vsechny kody (Popua Utils)sparavne vygenerovane+factory mode+v servisnim modu bezel v poradku...az jsem byl nucen ze zoufalstvi Sformatovat FFS A a FFS B (Popua).Pomohlo to a telefon opet normalne funguje...ale prisel jsem o slovnik T9 a nemohu ho nikde na netu najit.Chtel bych pozadat nekoho o radu jestli je mozne nekde sehnat FFSInit SK65 FW 50,nebo jak vytahnout T9ku ze zalohy FF |
|
Back to top |
|
 |
kozino věrný diskusník

2156.42 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Jun 15, 2008 4:53 pm Post subject: |
|
|
T9 si z FullFlash vytiahneš Smelterom, alebo ju môžeš nahrať z hociakého modelu x65, x75 (T9 je všade rovnaká, čiže by to malo byť kompatibilné).
T9 si stiahni tu: http://www.siemensmania.cz/zalohy.php . |
|
Back to top |
|
 |
mila0707 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|