| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
rattle-snake rozumbrada

SMM
Příspěvky na SM: 360,- |
Posted: Sat Jul 31, 2010 9:46 am Post subject: kompletní dokumentace k CX65 |
|
|
Už jsem to tu jednou poptával, ale něak to zapadlo, tak tedy znovu, poptávám, pokud možno, kompletní a co je nejlépe zachovanou dokumentaci k telefonu CX65. Jedná se o obsah balení telefonu bez něho a nabíječky. Tedy o návody, letáčky, případně CD. Mám jej zela nový a toto v krabičce chybí, ve sbírce bych o rád měl vše tak, jak to bylo zcela nové. Děkuji za nabídky nebo případné tipy.  _________________ Siemens stále živý !
 |
|
| Back to top |
|
 |
stano.mania veterán

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 1966 Location: okolie Senca (SK)
SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sat Jul 31, 2010 1:28 pm Post subject: |
|
|
| Mám jeden návod pre CX65 v slovenčine od operátora Orange. Ale Ty zháňaš skôr pôvodne balenie Siemens. |
|
| Back to top |
|
 |
rattle-snake rozumbrada

SMM
Příspěvky na SM: 360,- |
Posted: Sat Jul 31, 2010 4:22 pm Post subject: Re: kompletní dokumentace k CX65 |
|
|
Děkuji za nabídku. Nejlépe bych to chtěl originál Siemens mobile, přesně tak. Snad se to ještě někde bude dát sehnat. _________________ Siemens stále živý !
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|