clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Tipy, triky a zajímavosti u řady x65 a SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Tipy, triky a zajímavosti u řady x65 a SX1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když je červený, tak není k dispozici (slabej signál apod.), to mám odskoušený. Jinak když pošlu MMS, tak tečky tam nějakou dobu jsou, potom zmizí. Confused
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to mnel jen jednou cervene a to na chvili.Vsak to je ono co rikam kdyz neco pouzijes tak tam jsou tecky a je to jako otevrene a kdyz to chces uplne vypnout tak pres menu 9-9-1 a pak zapni a nebudou tam.Vyzkousej wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já vím, chtěl jsem jen poznamenat že ty tečky za nějakou dobu zmizí samy, takže není nutné GPRS vypínat wink
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Condor+
kolemjdoucí

Založen: 12. 10. 2004
Příspěvky: 9
Bydliště: Prešov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2004 12:33 am    Předmět: K Tipu číslo 2 iné riešenie! Odpovědět s citátem

Mal som mobil S65 v takomto stave ked po zapnuti sa vzdy offol. Skusal som ho niekolko krat zapnut a nic. Po pripojeni na nabijacku sa dal mobil uz normalne zapnut a ziadna strata dat! Stalo sa mi to este dva krat a to vonku ale mal som nabijacku pri sebe tak som skusil len konektor zasunut (bez 220V) a ono to zabralo!!! Mobil nabehol! Takze odporucam skusit najprv tento postup pri ktorom som neprisiel o ziadne data. Bolo to pri FW 16.
_________________
" Diligentia, Vis, Celeritas "
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hamsa
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 328
Bydliště: Ostrava

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2004 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tecky u GPRS znamenaji ze telefon ma signal.Kdyz je bez tecek tak znamena ze se jeste nespojil s BTS a sipka je aktivni prenos.Ale v jakemkoliv stavu,zapnute GPRS snizuje vydrz telefonu.
_________________
C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2004 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom nápis GPRS - mobil je přihlášený v GPRS síti
GPRS se šipkou - je připojený na nějaký APN
GPRS s tečkama - odpojil se od APN, asi stejný stav jako v prvním případě.

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pitrisek
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 08. 09. 2004
Příspěvky: 405
Bydliště: Česká Třebová & Brno

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2004 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cook man napsal:
Mne se zda ze kdyz tam jsou ty tecky tak je aktivni k pouziti neco jako otevreny port na PC a kdyz je bez tecek neni kdispozici gprs, ja ho mnel jednou cervene ale nevim proc asi chyba na BTS. wink


Ikona bez tecek a s teckami ma stejny vyznam (ohledne aktivity gprs), jenom ta s teckami znamena, ze telefon vi, ze gprs je k dispozici. Aktivni grps se vyznacuje takovou malo "sipkou" v ikone.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
CrazyCZ
(člen klubu SM)
ostřílený diskusník
(člen klubu SM)<br>ostřílený diskusník

Založen: 21. 07. 2004
Příspěvky: 525
Bydliště: Roudnice nad Labem

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2004 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze podle manualu:

GPRS : Aktivovano a pripraveno
:GPRS: : Prihlaseno do site(pripojeno)
GPRS> : Prenos dat

_________________
MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2004 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aneb když selžou všechny postupy, použijde manuál Razz . Taky dobrý Applause
_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ka3tan
začátečník
začátečník

Založen: 02. 11. 2004
Příspěvky: 38

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2004 11:47 am    Předmět: Tip c.1 Odpovědět s citátem

No tak nevim, pokud pouziju tip c.1, tedy stisknout *#05#, zobrazi se mi nahore na displeji doba, po kterou byl telefon zapnutej a dole celkova doba po kterou sem s nekym mluvil...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Beberik
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 04. 12. 2004
Příspěvky: 87

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2004 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysvetleni symbolu GPRS je (aspon u M55) v manualu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milan82
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2004 12:04 pm    Předmět: typegun Odpovědět s citátem

cau, jakou priponu maji spustitelne soubory? nekdo mi poslal Typegun, jsou tam nejaky obrazky, zvuky a soubor APP a jeste R01 a R03, tak jsem zkousel ten APP a nejede to :-(
Návrat nahoru
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

Založen: 28. 04. 2004
Příspěvky: 713
Bydliště: Most

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 12, 2004 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tečky znamenaj že bylo použito GPRS,ale už neni aktivní.Pokud je aktivní je nápis v černém obdélníku.
Co je mi známo tak GPRS pokud neni ativní nežere nic.

_________________
C35i;ME45@S45i;CF62

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ssimon
kolemjdoucí

Založen: 13. 10. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2004 2:37 pm    Předmět: bod 2: samo-oprava Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Xfantasy napsal:
Tip 1 nejde na SX a navíc je to jinak jak píšete.
Tip dva je sice heskej ale,ale v tomto směru poměrně nebezpečnej.Formátuje se Celej Disk A a C.Čiže se smažou kotakty a vše co se uložilo do telefonu.Kromě MMC.Navíc tu je velká pravděpodobnost že poté nepujdou MMS.



Pokud víš že to je jinak,máš třeba informace přímo ze Siemense tak to napiš sem a nebo do fóra řada S a oprav mě,zajímá mě to a rád se poučim. wink
A bod 2,nebezpečný to je,ale pokud Ti nechce foun naskočit a není jiná vyhlídka než servis???


Aspon me to funguje tak, ze kdyz se mi telefon takto poradne kousne, tak ho vypnu, zapnu. On se sice rozsviti display a navenek se nic nedeje, ale po chvili (jednou to trvalo i 5 minut) telefon sam naskoci (resp. musite obcas zkouset jestli uz nastartuje).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2004 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyCZ napsal:
Takze podle manualu:
GPRS : Aktivovano a pripraveno
:GPRS: : Prihlaseno do site(pripojeno)
GPRS> : Prenos dat

To je trochu zavádějící, i při nápsiu GPRS je přihlášen do sítě.

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group