View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
feErda. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 12:16 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | domboone wrote: | DAVAM DO POZORNOSTI VSETKYM. NESTALO SA VAM, ZE SA VAM MOBIL NAHLE VYPOL? AK ANO NAPISTE! |
Jo, stalo. Při Java hrách pípnul a vypnul se (to se mi asi 2× stalo) a to v něm nemám žádné patche. |
jo se mi vypne vždycky když čtu zprávy. když otevřu tak 8 smsku tak taky pípne a vypne se a nekdy a displeji se objevi takový pruh
zadny patch nic.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 8:14 am Post subject: |
|
|
Aj ked som odstranil patche,telefon sa vypinal...Vypol sa pri prijme a odoslani MMS, dokonca aj pri pisani SMS cez SiMoCo. Tak som to opatchoval do povodneho stavu a odvtedy sa nevypol asi si uz na patche zvykol.Ale je pravda,ze som este nedostal ziadnu MMS.Dam vediet,ako to bude pokracovat dalej.
P.S.Ked bol este patchovany 1x,vypol sa aj vtedy,ked som mal nastavene dorucenky a posielal som dlhu SMS...dorucenka prisla este vtedy,ked telefon odosielal spravu a telefon sa vypol...neviem,ci ma niekto podobnu skusenost. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Lukeen začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 11:22 am Post subject: |
|
|
taky se me to obcas stavalo.treba pri prijimani souboru pres infra,pri cteni sms se me to taky parkrat stalo,a taky pri hrani her...preinstaloval sem fw,a zalohu EEprom..od te doby je vsecko v pohode ... (ale grafickych patchu moc nemam,uz si vybiram jen ty co se me opravdu hodne libi..) |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:36 pm Post subject: |
|
|
Tak to moje vypínání asi nebude telefonem, ale hrou - Crash'N'Burn. Jsem zjistil, že se automaticky vypne, tuším po každém třetím nebo čtvrtém (nebo snad pátém) závodě. BTW, tohle mi kdysi dělala aji Fifa 2000 na PC. Vypla se ale jenom ta hra, né celý počítač, a to po každém druhém zápasu. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:37 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Tak to moje vypínání asi nebude telefonem, ale hrou - Crash'N'Burn. Jsem zjistil, že se automaticky vypne, tuším po každém třetím nebo čtvrtém (nebo snad pátém) závodě. BTW, tohle mi kdysi dělala aji Fifa 2000 na PC. Vypla se ale jenom ta hra, né celý počítač, a to po každém druhém zápasu. |
Hádám že Teď už tu hru nehraješ  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:45 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Tak to moje vypínání asi nebude telefonem, ale hrou - Crash'N'Burn. Jsem zjistil, že se automaticky vypne, tuším po každém třetím nebo čtvrtém (nebo snad pátém) závodě. BTW, tohle mi kdysi dělala aji Fifa 2000 na PC. Vypla se ale jenom ta hra, né celý počítač, a to po každém druhém zápasu. |
Hádám že Teď už tu hru nehraješ  |
A jo. Ty znáš Crash'N'Burn Jestli ty problémy přetrvají, tak ji stáhnu z různých jiných stránek a uvidíme... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Tak to moje vypínání asi nebude telefonem, ale hrou - Crash'N'Burn. Jsem zjistil, že se automaticky vypne, tuším po každém třetím nebo čtvrtém (nebo snad pátém) závodě. BTW, tohle mi kdysi dělala aji Fifa 2000 na PC. Vypla se ale jenom ta hra, né celý počítač, a to po každém druhém zápasu. |
A jo. Ty znáš Crash'N'Burn Jestli ty problémy přetrvají, tak ji stáhnu z různých jiných stránek a uvidíme... |
Chviličku sem to hrál, jenže se mi to nějak cukalo a vůbec jakovýhle hry moc nemam rád, tak sem to smazal _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Lukeen začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 2:36 pm Post subject: |
|
|
Crash'N'Burn??ja tu hru parim a vpohode,jeste se me to neseklo,a to to hraju casto.spis se me vypinaj wormsy,ale zato pokazde,jeste sem je nevipinal normalne ...Ale uz to mam dlouho,si nepamatuju odkud semto stahoval... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 2:38 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Tak to moje vypínání asi nebude telefonem, ale hrou - Crash'N'Burn. Jsem zjistil, že se automaticky vypne, tuším po každém třetím nebo čtvrtém (nebo snad pátém) závodě. BTW, tohle mi kdysi dělala aji Fifa 2000 na PC. Vypla se ale jenom ta hra, né celý počítač, a to po každém druhém zápasu. |
Chviličku sem to hrál, jenže se mi to nějak cukalo a vůbec jakovýhle hry moc nemam rád, tak sem to smazal |
Kolik jsi měl ten test jBenchmark, že Ti to tak škube? Já si ten test do telefonu nahraju a napíšu výsledek... Který je lepší - jednička nebo dvojka (ten test)? Sorry za OT. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 2:41 pm Post subject: |
|
|
Nooo,sledujem,ze ste sa nejako odklonili od temy...  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 4:56 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Tak to moje vypínání asi nebude telefonem, ale hrou - Crash'N'Burn. Jsem zjistil, že se automaticky vypne, tuším po každém třetím nebo čtvrtém (nebo snad pátém) závodě. BTW, tohle mi kdysi dělala aji Fifa 2000 na PC. Vypla se ale jenom ta hra, né celý počítač, a to po každém druhém zápasu. |
Chviličku sem to hrál, jenže se mi to nějak cukalo a vůbec jakovýhle hry moc nemam rád, tak sem to smazal |
Kolik jsi měl ten test jBenchmark, že Ti to tak škube? Já si ten test do telefonu nahraju a napíšu výsledek... Který je lepší - jednička nebo dvojka (ten test)? Sorry za OT. |
Omlovam se za OT...
Kazdej testuje neco jinyho. JB1 testuje MIDP 1.0, JB2 MIDP 2.0 - jiny verze Javy. Takze spust oba a pak dej vedet vysledky. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 10:24 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Tak to moje vypínání asi nebude telefonem, ale hrou - Crash'N'Burn. Jsem zjistil, že se automaticky vypne, tuším po každém třetím nebo čtvrtém (nebo snad pátém) závodě. BTW, tohle mi kdysi dělala aji Fifa 2000 na PC. Vypla se ale jenom ta hra, né celý počítač, a to po každém druhém zápasu. |
Omlovam se za OT...
Kazdej testuje neco jinyho. JB1 testuje MIDP 1.0, JB2 MIDP 2.0 - jiny verze Javy. Takze spust oba a pak dej vedet vysledky. |
Výsledky mám v tom fóru, které se na jBenchmark specializuje. Nejsou však nijak oslňující. http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=1791&start=75 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 4:08 pm Post subject: |
|
|
NO mne sa CX-65 -ka vypne ked vlezem do aplikacii dam volby info-jednotka stlacim OK a dam cervene pipne a vypne potom pri vymazavani javy zo spravcu pamete atd, mimochodom java mi vobec nefunguje pri stahovani z wapu nespyta sa kam ma ulozit rovno vypise ze bola ulozene do aplikace/jam a v spravci paete je pri java suboroch -1B a ze neznamy typ musim to mazat a spustat cez tie programovatelne tlacitka nad joystickom tam treba nastavit sprava suborov a potom ide vsetko to vsetko kvoli servisu ked pri vymene baterky nahrali FW 25 dal som im to ze vkuse mrznew a do zarucaku mi napisali ze zo servisnou simkartou bol tel pocas 2 dni testovania bezchybny servis SLOVAKIA -- INOTESKA
podlamna na H.... servis _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 5:07 pm Post subject: |
|
|
měl jsem cx65 fw25orig a vypíná se mi jen při načítání SMS přes SiMoCo.
teď jsem dal do fw25 nějaký grafický a systémový patche (zručení potvrzujících hlášek,změna barvy ve filesystému,změna ikony baterky a signálu). a všechno funguje pořád v pohodě,teda až na to SiMoCo (seká se jen přes IRDA,pře kabel jde v pohodě) _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 6:24 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | měl jsem cx65 fw25orig a vypíná se mi jen při načítání SMS přes SiMoCo.
teď jsem dal do fw25 nějaký grafický a systémový patche (zručení potvrzujících hlášek,změna barvy ve filesystému,změna ikony baterky a signálu). a všechno funguje pořád v pohodě,teda až na to SiMoCo (seká se jen přes IRDA,pře kabel jde v pohodě) |
To mně se při IrDA přenosu neseknul ani jednou... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|