clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Vypnutí AeroCheck pomocí bloku 71 EEPROM pro x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Vypnutí AeroCheck pomocí bloku 71 EEPROM pro x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EllE
začátečník
začátečník

Založen: 06. 12. 2004
Příspěvky: 68

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 2:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze ja to shrnu:

1/ Neexistuje uz jednoduse patch na AeroCheck pro X65?
2/ Neni nejaka verze Quick EEPROMu s podporou X65, protoze ten to umi primo... ?
3/ To co tu popisuje Beberik nedeje se vice lidem?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ex_Bill
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 21. 07. 2004
Příspěvky: 398
Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Nie.Telefon musi byt vypnuty a po stlaceni cerveneho tlacitka musi hned prejst do servisneho modu.Samozrejme,ze musis mat servisny kabel.

Je možný že já to právě teď udělal se zaplym telefonem??? Ikdyž, možná je to tim že mám patchnutou bootcore a mám tam taky PapuaKey...

_________________
CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 10, 2005 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ex_Bill napsal:
hanni napsal:
Nie.Telefon musi byt vypnuty a po stlaceni cerveneho tlacitka musi hned prejst do servisneho modu.Samozrejme,ze musis mat servisny kabel.

Je možný že já to právě teď udělal se zaplym telefonem??? Ikdyž, možná je to tim že mám patchnutou bootcore a mám tam taky PapuaKey...


jj,ide to aj zapnutym..uz to viem aj ja..ale to je v podstate jedno,ako sa to robi,dolezity je vysledny efekt.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Franta Hřídel
začátečník
začátečník

Založen: 10. 02. 2005
Příspěvky: 78
Bydliště: Č. Budějovice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2005 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nešlo by to udělat také ve Smelteru? Nechce se mi instalovat další program, i tak jich už je dost.
_________________
N3310> ME45> C65 fw 4,12,25,33,41cz+ upravený joystick + 14 patchů>prodáno> CX65 fw25, 43cz, > SX1 , core 180MHz, 30 patchů/1GB MMC Pretec, joy N6600.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group