View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TomV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 7:38 pm Post subject: WAP pro přisleplého |
|
|
Na Ericsonu T65 jsem si zvykl číst některé wapové stránky, jeho prohlížeč totiž uměl obrovské písmena. CX65 je sice umí taky, proto jsem si ho předevčírem koupil, ale wap zobrazuje mrňavý. Poněvadž rozlišení mého zraku je přibližně stejné jako rozlišení displeje CX65ky, potřebuju opravdu velké písmena.
Nevíte někdo o javovském WAP prohlížeči, který by uměl češtinu a zoom? Díky. _________________ Tomáš Valůšek |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:56 am Post subject: Re: WAP pro přisleplého |
|
|
TomV wrote: | Na Ericsonu T65 jsem si zvykl číst některé wapové stránky, jeho prohlížeč totiž uměl obrovské písmena. CX65 je sice umí taky, proto jsem si ho předevčírem koupil, ale wap zobrazuje mrňavý. Poněvadž rozlišení mého zraku je přibližně stejné jako rozlišení displeje CX65ky, potřebuju opravdu velké písmena.
Nevíte někdo o javovském WAP prohlížeči, který by uměl češtinu a zoom? Díky. |
... u meho ME45i zoom funguje. Ve WAPovem prohlizeci staci stisknout # |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Na CX65 zoom pomocí křížku bohužel nefunguje. |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:52 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Na CX65 zoom pomocí křížku bohužel nefunguje. |
taxe zkus mrknout na manual, treba se to tam nastavuje nejakym jinym zpusobem... |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
witty wrote: | Anonymous wrote: | Na CX65 zoom pomocí křížku bohužel nefunguje. |
taxe zkus mrknout na manual, treba se to tam nastavuje nejakym jinym zpusobem... | m65 mam vyse pol roka a toto som tam bohuzial nenasiel  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
igi wrote: | witty wrote: | Anonymous wrote: | Na CX65 zoom pomocí křížku bohužel nefunguje. |
taxe zkus mrknout na manual, treba se to tam nastavuje nejakym jinym zpusobem... | m65 mam vyse pol roka a toto som tam bohuzial nenasiel  |
mm, tak tady vidite vyhodu "stareho dobreho ME45i" :c)
mne zoom funguje po stisku krizku, ale stejne ho nepouzivam, takze je to pro me zbytecne |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
witty wrote: |
mne zoom funguje po stisku krizku, ale stejne ho nepouzivam, takze je to pro me zbytecne | tato funcia bola aj na "starej dobrej m55". nechapem preco to nedali aj do novych siemensov  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:52 am Post subject: |
|
|
igi wrote: | witty wrote: |
mne zoom funguje po stisku krizku, ale stejne ho nepouzivam, takze je to pro me zbytecne | tato funcia bola aj na "starej dobrej m55". nechapem preco to nedali aj do novych siemensov  |
... to taky nechapu, proc se nove telefony vzdycky osekavaji o nejake paradni funkce, ktere byly ve starsich kouscich. Napriklad IR porty... |
|
Back to top |
|
 |
|