View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
McKenics kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 4:26 pm Post subject: |
|
|
mne da tiez iba ukazat a nie ulozit a pozeral som tak i onak a v menu nemam ziadnu polozku ze extra
neviem ci to je tym ze mam fw16 alebo ze mam orangeSK a ty mozno nieco ine....neviem  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 4:32 pm Post subject: |
|
|
McKenics wrote: | mne da tiez iba ukazat a nie ulozit a pozeral som tak i onak a v menu nemam ziadnu polozku ze extra
neviem ci to je tym ze mam fw16 alebo ze mam orangeSK a ty mozno nieco ine....neviem  |
Menu->Doplnky->Správa súb. |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
McKenics wrote: | prave som to skusakl...vsetko ide fayn az kym nevojdem do "Pamat-asist." kde mam vytvoreny adresar no ked vojdem donho tak mi neda moznost ze "vlozit"  |
Tak poslouchej :... vezmi mobil, zmáčkni joystick > dostaneš se do menu a ta ikona v levým dolním rohu se jmenuje EXTRA (popř. Doplnky) (to je přesně to co myslel Ex_Bill ) > stiskni ji a v položkách vyber "Syst. souborů" > po jeho zvolení najdeš adresář "Misc/Data inbox" a tam najdeš to co sis poslal přes Irda > na pravým kontextovým tlačítku máš "možnosti" a v nich bude "kopírovat" nebo "přesunout"> pak už jen stačí najít sloužku do který to chceš hodit (aniž bys opouštěl "Syst. souborů") a vložíš to tam... JASNÝ  |
|
Back to top |
|
 |
McKenics kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
vsetko je jasne....dik za podrobny postup
len je tu zopar mensich problemov:
1. pod polozkou "Doplnky" mam len budik, nahravanie tonu, kalkulacku, jednotka prep., stopky, odpocitavanie, dialk. synchro, internet a zalozky.
Nie ze by mi to nestacilo ale Spravu suborov tam nemam (a bryle nenosim takze vidim dobre)
2. cesta u mna ku sprave suborov je:
Menu->Nastavenia->Nastavenie telef.->Správa súb. ale pruser je ze tam mam len dve veci a to Format a Defragmentaciu....nic viac.
takze vdaka za ochotu pomoct ale takto to neide  |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:44 pm Post subject: |
|
|
Zkus si pod nějakou klávesu nastavit položku Syst.souborů, když ho nemáš v menu.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
jiji2004 wrote: | Tak poslouchej :... vezmi mobil, zmáčkni joystick >... |
To je postup jak pro debila  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
z_o_o_m pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 7:02 am Post subject: |
|
|
Vy ste fakt divny
Kdyz prijmete pres IrDA java program, tak zmacknete na joystick
(pro ty mene chapavy treba i na tlacitko ukazat) a ono to nespusti
hru ale nabidne to, kam ulozit soubor
PS: mam FW 16 a funguje mi to  _________________ Siemens C55 fw 18
-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu
-> Siemens CX65 - zatim cistej - to uz neplati
fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 6:34 pm Post subject: |
|
|
Mam obavu, ze na fw25 u M65 tam to Ulozit fakt neni... Musis se to delat pres system souboru v extra. Kdyz ho tam nekdo nema, je to tim Orange nebo cim. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 6:40 pm Post subject: |
|
|
McKenics wrote: | vsetko je jasne....dik za podrobny postup
1. pod polozkou "Doplnky" mam len budik, nahravanie tonu, kalkulacku, jednotka prep., stopky, odpocitavanie, dialk. synchro, internet a zalozky.
Nie ze by mi to nestacilo ale Spravu suborov tam nemam (a bryle nenosim takze vidim dobre)
Menu->Nastavenia->Nastavenie telef.->Správa súb. ale pruser je ze tam mam len dve veci a to Format a Defragmentaciu....nic viac.
Tak to s mě dostal ...a já si myslel jak ti to pěkně polopatisticky vysvětlím  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
McKenics wrote: | vsetko je jasne....dik za podrobny postup
Správce souborů si tam můžeš naprosto v klidu dohrát sám. Použij Hanniho návod pro tvorbu vlastního menu a položku si tam jednoduše přidáš. Link: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=277 _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
McKenics kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 1:46 am Post subject: |
|
|
Dik BEZY len ako som uz pisal problem je ze nemam este kabel a vez Irda sa neda robit vsetko co cez kabel
a este aj MPM mi cez neho blbne...sakra |
|
Back to top |
|
 |
z_o_o_m pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:09 am Post subject: |
|
|
McKenics wrote: | Dik BEZY len ako som uz pisal problem je ze nemam este kabel a vez Irda sa neda robit vsetko co cez kabel
a este aj MPM mi cez neho blbne...sakra |
Zkus tohle, mohlo by to fungovat i pres emulovanej COM port z IrDA:
Direct Softkey Editor 1.0.4  _________________ Siemens C55 fw 18
-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu
-> Siemens CX65 - zatim cistej - to uz neplati
fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50 |
|
Back to top |
|
 |
McKenics kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:39 am Post subject: |
|
|
DIK skusim to s tym programom hoci uz som to rozchodil ale cez SiMoCo
skoda ze sa daju cez neho pisat iba sms a mms nie (aspon som si to tam nevsimol) |
|
Back to top |
|
 |
Aceboy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
Neviem jak Vam ale mne vsetko funguje pri posielani hry cez IrDa, otvorim si spravu suborov a tam si to rozbalim a ulozim a je to  _________________ ---ACE--- |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:31 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | McKenics wrote: | vsetko je jasne....dik za podrobny postup
Správce souborů si tam můžeš naprosto v klidu dohrát sám. Použij Hanniho návod pro tvorbu vlastního menu a položku si tam jednoduše přidáš. Link: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=277 |
Pokud vím, tak správce souborů (asistent paměti) je přímo v Nastavení Telefonu... ne? _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|