View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
McKenics kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 8:24 am Post subject: |
|
|
to vypinanie Irda ti nerobi nahodou pri MPM
lebo mne to pri nom robievalo, ale skusil som SiMoCo a tam to vsetko funguje bez problemov  |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
Já myslim že na akumulátor je 6 měsíců ne? Opravte mě jestli se mýlím  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 10:00 am Post subject: |
|
|
no robilo aj pri SIMOCO ale je to uz jedno teraz ked zapnem SIMOCO pripoji sa a pri nacitavani zakladnych informacii sa MT vypne vcera sa mi pripojil len raz a islo robit v SIMOCO vsetko a ani raz sa nevypol MT ale z 30 pokusov ziadna slava teraz to uz zase nejde mimochodom robim v MPM alebo SIMOCO a PC hocikedy vypise ze bezdrôtové spojinie bolo prerusené na MT vyzera IrDa zapnuty ale nepomoze ani ked ho dam prec a potom znovu pripojit uz nejde !!!! A ked mam zapnuute SiMoCo a som pripojeny cez IrDa to brutalne zere baterku ...... TAK ASPON NECO K TEME _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:21 pm Post subject: od Froda |
|
|
Hele hoši zkoušel nekdo z vas udělat-vyzkoušet max svitivost telefonu v noci?
Já jsem na to přišel... návod je takový...
-V menu zprávy si nastavíte nějakou SMS jako "Označ-nepřeč"
-V nastavení Led Diod si nastavte na příchozí SMS typ "věčnost"
Nyní vám budou svítit diody ale to stále není všechno...
-najdte to menu "nastavení/zobrazení/osvětlení" a nastavte 100%
-nyní napište kód *#06# dejte 3x více a najedte na pole "Zobrazení"
objeví se vám celá bílá obrazovka nemýlím se?
- tedka stačí už jenom sundat přední kryt telefonu a sejmout klávesnici...
A HEURÉKA MÁTE BATERKU V NOCI KTERÁ SVÍTÍ OPRAVDU HOOODNĚ
Mi to osvítilo celou místnost a poprvé jsem byl zděšen jaké světlo se skrývá pod klávesnicí ( nemýlím se ) ?
PS: Vykoumal jsem způsob jak otevřít kryt telefonu nehtama i když je mám ostříhané a nepotřebuju na to žádnou pomůcku kterou bych musel nosit u sebe...
Je to dobrá frajeřinka mezi přáteli v "temné hodince" =P~
jinak myslím že toto moc často nepoužijete...
Proč jsem to napsal do tohoto téma? Vyzkoušejte to a zjistíte že na to jak ten telefon svítí vydrží přiměřenou dobu... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:42 pm Post subject: |
|
|
Ja ho neotvorim ani bez nehtov.Jednochu to nejde.Ani joystick nemozem dat dole _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 10:26 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Ja ho neotvorim ani bez nehtov.Jednochu to nejde.Ani joystick nemozem dat dole |
Musíš trošku přitvrdit, mně to taky nešlo tak jsem se do toho opřel .. a nechalo se to  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 10:43 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Ja ho neotvorim ani bez nehtov.Jednochu to nejde.Ani joystick nemozem dat dole |
No vidis, ja mam na to kluc. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:07 am Post subject: |
|
|
Ved taky maly cierny mozes si ho dat aj na kluce je na nom napisane SIEMENS bol v krabicy tak nevim kde je problem z otvaranim . Mali by ho mat vsetci nee ?? Hlavne Dieg0 co  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:46 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Ja by som len rad vedel co alebo kdo vyraba tie baterky prva mi odisla po prvom nabiti telefonu teda dalsie nabitia trvali asi max. 20 min. a vydrzala pol dna nech som nabijal ako som chcel nedalo sa mam druhu zo servisu a ziadna slava teda vydrzi 1,5 dna a to mozem byt rad kamaratovi tez vymenili baterku v servise a po dvoch tyzdnoch mu zase spravila to co aj mne ta prva tak uz len cakam kedy sa to stane mne
a pls. kolko je zaruka na baterku v MT ??
Lebo CX65-ky by chceli kazdy polrok novu ako to vidim mozno aj skôr !!!!! |
po vstupe do EU by mala byt zauka telefon+baterka+nabijacka 2 roky. _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:51 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Ved taky maly cierny mozes si ho dat aj na kluce je na nom napisane SIEMENS bol v krabicy tak nevim kde je problem z otvaranim . Mali by ho mat vsetci nee ?? Hlavne Dieg0 co  |
ty, on tam vazne bol
bol spadnuty uplne dole a uplne som ho prehliadol  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:05 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Ved taky maly cierny mozes si ho dat aj na kluce je na nom napisane SIEMENS bol v krabicy tak nevim kde je problem z otvaranim . Mali by ho mat vsetci nee ?? Hlavne Dieg0 co  | Ja ten kluc pouzivam!Ale co ak som niekde v terene zabudol som si doma kluce s klucom na Siemens a potrebujem ho nutne otvorit no ? _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:28 am Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | CX65-ka wrote: | Ved taky maly cierny mozes si ho dat aj na kluce je na nom napisane SIEMENS bol v krabicy tak nevim kde je problem z otvaranim . Mali by ho mat vsetci nee ?? Hlavne Dieg0 co  | Ja ten kluc pouzivam!Ale co ak som niekde v terene zabudol som si doma kluce s klucom na Siemens a potrebujem ho nutne otvorit no ? |
Ľudia vrele odporúčam ignorovať Murphyho zákon "Ak zlyhajú všetky pokusy uviesť zariadenie do chodu je najvyšší čas si prečítať návod na obsluhu" a pozrite sa do návodu na obsluhu strana 9-rozobratie telefónu . Ak by sa Vám to nechcelo tak sa pozorne pozrite na vysunutý kryt baterky .......... _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:14 am Post subject: |
|
|
No ze začátku mi vydržela 2 dny ale to bylo tím že klavesnice nestačila ani vychladnout.Teďka ji mám nabitou od uterka(5 den) a mám půlku,a to bylo 10 minut GPRS denně,5 SMS a 5 minut volání,pod světlení 30%.Samozřejmě vypínám na noc.TAkže jsem zvědavý jestli to dotáhne na týden.Když jsem si telefon kupoval tak jsem mněl z výdže obaly(přešel jsem z nokií)ale teďka naprostá spokojenost a Nokii už nechci ani vidět  |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
Divnobotka wrote: | No ze začátku mi vydržela 2 dny ale to bylo tím že klavesnice nestačila ani vychladnout.Teďka ji mám nabitou od uterka(5 den) a mám půlku,a to bylo 10 minut GPRS denně,5 SMS a 5 minut volání,pod světlení 30%.Samozřejmě vypínám na noc.TAkže jsem zvědavý jestli to dotáhne na týden.Když jsem si telefon kupoval tak jsem mněl z výdže obaly(přešel jsem z nokií)ale teďka naprostá spokojenost a Nokii už nechci ani vidět  |
No když vypínání na noc tak to je jasný no, to by mělo vydržet  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
Ten kdo si chce znicit kryt baterky nech pouzije navod !!!! To je akuratny navod na kupu noveho krytu . Preto som mal v krabici ten kluc a taky papierik ze aby som nepouzival kryt baterky lebo by sa mohol znicit a obrazok !!!! Ved si to niekdo skuste z tym krytom z baterky !
No a ked si v prirode tak nevim ja to z nechtami tez neotvorim  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
|