View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:48 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | BEZY wrote: | McKenics wrote: | vsetko je jasne....dik za podrobny postup
len je tu zopar mensich problemov:
1. pod polozkou "Doplnky" mam len budik, nahravanie tonu, kalkulacku, jednotka prep., stopky, odpocitavanie, dialk. synchro, internet a zalozky.
Nie ze by mi to nestacilo ale Spravu suborov tam nemam (a bryle nenosim takze vidim dobre)
2. cesta u mna ku sprave suborov je:
Menu->Nastavenia->Nastavenie telef.->Správa súb. ale pruser je ze tam mam len dve veci a to Format a Defragmentaciu....nic viac.
takze vdaka za ochotu pomoct ale takto to neide  |
Správce souborů si tam můžeš naprosto v klidu dohrát sám. Použij Hanniho návod pro tvorbu vlastního menu a položku si tam jednoduše přidáš. Link: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=277 |
Pokud vím, tak správce souborů (asistent paměti) je přímo v Nastavení Telefonu... ne? |
Spravce souboru (v Extra) neni to samy, co asistent pameti (Nastaveni). _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 1:02 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Spravce souboru (v Extra) neni to samy, co asistent pameti (Nastaveni). |
Svatá pravda Já jsem to špatně pochopil - mě asociovalo to s tím "Nastavení tel.". Sorry za narušení pořádku...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:30 pm Post subject: |
|
|
Aceboy wrote: | Neviem jak Vam ale mne vsetko funguje pri posielani hry cez IrDa, otvorim si spravu suborov a tam si to rozbalim a ulozim a je to  |
To je ale objev ... BTW to už teď ví aji opice na stěně a mamuti na Stodolní . |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:02 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Mam obavu, ze na fw25 u M65 tam to Ulozit fakt neni... Musis se to delat pres system souboru v extra. Kdyz ho tam nekdo nema, je to tim Orange nebo cim. |
Tak ja mam FW 25 ORANGE a ked stlacim JOY na prijatu hru cez IrDa mi da ponuku kam ulozit takze ORANGE to nebude !! _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Tak ja mam FW 25 ORANGE a ked stlacim JOY na prijatu hru cez IrDa mi da ponuku kam ulozit takze ORANGE to nebude !! |
Ano,presne tak by to malo byt..aj mne to islo rovnako. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|