View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
IceKiller kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:52 am Post subject: |
|
|
budou zde obsahy i pro ostatní siemny např. MC60, C60, ... nikde jsem je zatím nenašel.
Ice |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:12 pm Post subject: Re: save All |
|
|
Dobrý postřeh, ale pokud by jsi si řádně přečetl návod a prohlédl obrázek tak je tam zaškrtnuto Save selected a to naprosto záměrně _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
xhibit začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:21 am Post subject: |
|
|
Tak jsem si podle tohodle postupu prenastavil operatora a stala se mi jedna vec.. Vsechno se tvari tak jak ma,s telefonem jsem pracoval jak tady nekdo uz pise v diskuzi pri zapnuti,vse probihalo bez problemu.. Akorat ze se mi "spomalilo" nabehnuti po zapnuti mobilu.Kdyz uz se po zapnuti zobrazi cely display i se spodni listou,tak napisy(ikonka fotaku,napis menu...) na ni jeste par vterin nejsou,zobrazi se se zpozdenim nejake te vteriny.Zkousel jsem profil opet nahradit cistym, ale zpomaleni uz zustalo.. Po zapnuti a nabehnuti uz ale jede vsechno ok.Mam pocit ze tohle zpomaleni nastalo prave po prenastaveni profilu operatora... Nestalo se tohle taky nekomu? Muzu pomoci "Siemens_EEPROM_toolu" zkusit nahrat do telefonu zalohu EEprom pro muj M65 stazenou z techto stranek (M65_SW04.eep) ? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 1:17 pm Post subject: |
|
|
xhibit wrote: | Tak jsem si podle tohodle postupu prenastavil operatora a stala se mi jedna vec.. Vsechno se tvari tak jak ma,s telefonem jsem pracoval jak tady nekdo uz pise v diskuzi pri zapnuti,vse probihalo bez problemu.. Akorat ze se mi "spomalilo" nabehnuti po zapnuti mobilu.Kdyz uz se po zapnuti zobrazi cely display i se spodni listou,tak napisy(ikonka fotaku,napis menu...) na ni jeste par vterin nejsou,zobrazi se se zpozdenim nejake te vteriny.Zkousel jsem profil opet nahradit cistym, ale zpomaleni uz zustalo.. Po zapnuti a nabehnuti uz ale jede vsechno ok.Mam pocit ze tohle zpomaleni nastalo prave po prenastaveni profilu operatora... Nestalo se tohle taky nekomu? Muzu pomoci "Siemens_EEPROM_toolu" zkusit nahrat do telefonu zalohu EEprom pro muj M65 stazenou z techto stranek (M65_SW04.eep) ? |
Nejsem vševědoucí, ale myslím že chyba bude někde jinde. Ručím za to, že všechyn bloky které se nahrávají jsou pouze ty které mají co dočinění s nastavením oparátora. Z původních "národních" eeprom jsem vyházel všehcny ty které dělali cokoli jiného (změna funkcí kláves apod.)
Pokud jsi si udělal svou vlastní zálohu EEPROM, tak jak píšu v článku, nahraj ji tam zpět a uvidíš.
Spíše bych zkusil udělat Optimalizaci. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
xhibit začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Ja prave nevim cim je to zpomaleni zpusobeno,poprve jsem si ho vsimnul az po prenastaveni profilu v eeprom.. Nic dalsiho jsem ale nemenil,jen dohraval loga,melodie, vytvoril adresar ze seznamu SIM. Klidne to muze byt zpusobeno necim jinym.A ani to zadna velka vada neni,kazdy den pockat o 4 vteriny po zapnuti dele ,jen me zajima cim je to zpusobeno. Zkousel jsem i optimalizaci,uvolnit co nejvic mista v mobilu jestli nenacita kdo vi co kdovi odkud a nic,stale stejny vysledek.. Zalohu primo EEPROM sveho mobilu nemam, mam ale fullflash pres V-klay 3.2 ,ktery jsem udelal jako prvni vec nez jsem zacal s mobilem experimentovat ,to by melo stacit,ne? Nahrat ji zpet pres X65flasher nebo V-Klay ? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 7:29 pm Post subject: -- |
|
|
Mohl bych se zeptat kde najdu nastaveni pro radu x55????
diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|