View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:08 pm Post subject: Při zpuštění DSE nemám žádný menu |
|
|
Prsoím, kdo poradí? Chci si na S65 zrušit wap tlačítko přes DSE, ale když ho zpustím, tak se mi nenabídne žádná horní lišta s menu (žádnej setup).
Díky za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 1:40 pm Post subject: Re: Při zpuštění DSE nemám žádný menu |
|
|
tomca wrote: | Prsoím, kdo poradí? Chci si na S65 zrušit wap tlačítko přes DSE, ale když ho zpustím, tak se mi nenabídne žádná horní lišta s menu (žádnej setup).
Díky za pomoc |
a nemas tam ani tlacitko connect? |
|
Back to top |
|
 |
tomca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:01 pm Post subject: Re: Při zpuštění DSE nemám žádný menu |
|
|
igi wrote: | tomca wrote: | Prsoím, kdo poradí? Chci si na S65 zrušit wap tlačítko přes DSE, ale když ho zpustím, tak se mi nenabídne žádná horní lišta s menu (žádnej setup).
Díky za pomoc |
je tam jedno nepojmenované tlačítko, to když zmáčknu, napíše mi to pres red key, tak jako zmáčknu červ. tl. na founu a nic.... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:01 pm Post subject: Re: Při zpuštění DSE nemám žádný menu |
|
|
tomca wrote: | igi wrote: | tomca wrote: | Prsoím, kdo poradí? Chci si na S65 zrušit wap tlačítko přes DSE, ale když ho zpustím, tak se mi nenabídne žádná horní lišta s menu (žádnej setup).
Díky za pomoc |
je tam jedno nepojmenované tlačítko, to když zmáčknu, napíše mi to pres red key, tak jako zmáčknu červ. tl. na founu a nic.... |
A máš zapnutej mobil? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
tomca kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:04 pm Post subject: |
|
|
zkoušel jsem to se zapnutým, vypnutým... vše možné, ale nic nejde... |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:51 pm Post subject: |
|
|
Zkontroluj si jestli máš kompletně stažené celé DSE. Musí tam být soubor DSE.exe (860k) a potom asi osm jazyků s příponou .lng (každý 10k), soubor sc.dat (3k), DSE.ini(1k) a readme.txt. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:05 pm Post subject: Re: Při zpuštění DSE nemám žádný menu |
|
|
tomca wrote: | Prsoím, kdo poradí? Chci si na S65 zrušit wap tlačítko přes DSE, ale když ho zpustím, tak se mi nenabídne žádná horní lišta s menu (žádnej setup).
Díky za pomoc |
Jsi nováčkem, ale přesto , proč se na jednu a tu samou věc ptáš na několika místech?
Odpověď máš tady http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=65370 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|