View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vladis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | jelikož si myslím,že menší oblbnutí webviewru neni nic nelegálního,a taky proto že se mi už nechce pořád rezesílat maily vám sem napíšu co mi napsal jiji:
WebViewer bez zaplacení funguje jako trial verze 10 dní s limitovným počtem přístupů. Když ti přestane běhat, stačí v dresáři "/system/java/64542" smazat soubor [email protected] a jede se dál. Uložené bookmarks a nastavení by to nemělo ovlivnit.
"System" je skrytý adresář, takže ideální je mít aplikovanej patch pro odkrytí všech disků. |
Ahoj,potreboval bych poradit,mam uz nainstalovany WebViewer v telefonu a běží perfektne,ale pokousel jsem se odemknout slozku System v telefonu,ale nejde mi to.Mam na to prgramek ODT(open disk tools),disky mi to otevre,ale zadny soubor system tam neni.Je na to nejaky jiny programek? Pls help _________________ C35i >> M45 >> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
vladis wrote: | kesu wrote: | jelikož si myslím,že menší oblbnutí webviewru neni nic nelegálního,a taky proto že se mi už nechce pořád rezesílat maily vám sem napíšu co mi napsal jiji:
WebViewer bez zaplacení funguje jako trial verze 10 dní s limitovným počtem přístupů. Když ti přestane běhat, stačí v dresáři "/system/java/64542" smazat soubor [email protected] a jede se dál. Uložené bookmarks a nastavení by to nemělo ovlivnit.
"System" je skrytý adresář, takže ideální je mít aplikovanej patch pro odkrytí všech disků. |
Ahoj,potreboval bych poradit,mam uz nainstalovany WebViewer v telefonu a běží perfektne,ale pokousel jsem se odemknout slozku System v telefonu,ale nejde mi to.Mam na to prgramek ODT(open disk tools),disky mi to otevre,ale zadny soubor system tam neni.Je na to nejaky jiny programek? Pls help |
2kesu : To ktery soubor smazat asi zalezi na jednotlivych verzich.Mam verzi 4 a tam se musi mazat [email protected] v jednicce je ulozeno nataveni a ve trojce bookmarky pripadne ve ctverce jsou taky bookmarky pokud si tam vytvorite i slozky
2Vladis :Pokud se chces dostat do slozky system z telefonu musis mit aplikovany patch na odkryti skrytych slozek.Pak zmacknes 1 a das all a v zakladnim adresari najdes slozku system.
Pokud to delas pres pocitac a ODT nezapomen si jeste zatrhnout zobrazovani skrytych souboru a slozek. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | vladis wrote: | kesu wrote: | jelikož si myslím,že menší oblbnutí webviewru neni nic nelegálního,a taky proto že se mi už nechce pořád rezesílat maily vám sem napíšu co mi napsal jiji:
Ahoj,potreboval bych poradit,mam uz nainstalovany WebViewer v telefonu a běží perfektne,ale pokousel jsem se odemknout slozku System v telefonu,ale nejde mi to.Mam na to prgramek ODT(open disk tools),disky mi to otevre,ale zadny soubor system tam neni.Je na to nejaky jiny programek? Pls help |
Pokud se nepletu tak složka systém je v adresáři data. (nepletu se )
tak že žádný patch ani OD tools neni třeba.stačí jen pustit MPM a mít povolený zobrazování skrytých a systémových souboru. a hned tu složku uvidíte..
2kesu : To ktery soubor smazat asi zalezi na jednotlivych verzich.Mam verzi 4 a tam se musi mazat [email protected] v jednicce je ulozeno nataveni a ve trojce bookmarky pripadne ve ctverce jsou taky bookmarky pokud si tam vytvorite i slozky
2Vladis :Pokud se chces dostat do slozky system z telefonu musis mit aplikovany patch na odkryti skrytych slozek.Pak zmacknes 1 a das all a v zakladnim adresari najdes slozku system.
Pokud to delas pres pocitac a ODT nezapomen si jeste zatrhnout zobrazovani skrytych souboru a slozek. |
_________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
To me taky napadlo jestli se to odkryva OD Toolem ale v telefonu mam na to patche,takze se mi to nechtelo testovat. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:45 pm Post subject: |
|
|
Je možné si na Webviewer pozerať aj off-line stránky uložené v telefóne? |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 2:01 pm Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | To me taky napadlo jestli se to odkryva OD Toolem ale v telefonu mam na to patche,takze se mi to nechtelo testovat. |
to jo ale patche ani OD tool nemá na složku systém vliv protože ta je na disku DATA. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:16 pm Post subject: |
|
|
Sice pozdě,ale lepší než nikdy jak řiká klasik.Lidičky muže mi někdo dát link či poslat na mail webviewer.Nejlépe full,ale vezmu i trial Dankešén,jak řikáme my češi  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|