clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Záloha EEPROM pro x65 pomocí Siemens EEPROM tool 3
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Záloha EEPROM pro x65 pomocí Siemens EEPROM tool 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2004 8:35 am    Předmět: Re: EEPROM - blok 5262 Odpovědět s citátem

Stefi napsal:
Jen tak jsem projizdel bloky, kvuli zmene varianty a narazil jsem na blok 5262 v kolonce popis mam bluethoth-MMI. Vi nekdo co to ma znamenat???

A jeste jeden dotaz, jak rozeberu blok???


Ve firmware jednotlivých telefonů je plno položek které nejsou využívány. Firmware je vyvíjen vždy pro celou řadu jednotně a pouze se upraví pro jednotlivé modely. Například i v obrázcích ve firmware je plno věcí které telefon nepodporuje nebo nezobrazuje.
To se netýká pouze řady 65 ale i starších.

Rozebrat blok? To velmi těžko, jeho obsah si zobrazíš v hexa editoru, ale pokud nevíš co a jak tak s ním nic neuděláš.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 15, 2005 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAC.big napsal:
Důležitá věc: Asi je nutné při spuštění Init (jak se objeví nápis "Scanning...") telefon zapnout (respektive podržet červené tlačítko- to jsem se v návodu nedočetl) a mít zaškrtlé hw check. Mě to teda jinak nenaběhne (díky za radu buschi). Už jsem z toho začínal chytat amok.


Diky moc, som to uz rozbehol...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 15, 2005 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A umrtvil som ho, potrebujem niekde stiahnut EEprom FW25. Viete kde?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 17, 2005 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
A umrtvil som ho, potrebujem niekde stiahnut EEprom FW25. Viete kde?


Máš nějakou zálohu fullflash, nejlépe vlastní?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kaco_SK
kolemjdoucí

Založen: 01. 11. 2004
Příspěvky: 29

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvlastne, pretoze moj USB->serial DCA-510 kabel moja M65 rozpozna a vsetko s tymto kablom ide oka, az na tento eeprom tool. Eeprom Tool mi zase funguje so starym kablom na S55, ktory mi M65ka nerozpozna, pretoze tam nemam dorobene tie diody, ci rezistory, ci co to treba Wink
_________________
S8->SL10 active->S25->C35i->S35i->ME45->Son.Er.T300->S55->SX1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
DjDal
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 5:19 pm    Předmět: Mobil nejde zapnout Odpovědět s citátem

Jsme si do eprom dal profili Eurotela a Oskara a misto save select jsme dal save all al a mobil nejde ani zapnut dal jsem zpatky tu puvodni eprom kterou jsme si zalohoval a porad nejde zapnout
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 5:21 pm    Předmět: Re: Mobil nejde zapnout Odpovědět s citátem

DjDal napsal:
Jsme si do eprom dal profili Eurotela a Oskara a misto save select jsme dal save all al a mobil nejde ani zapnut dal jsem zpatky tu puvodni eprom kterou jsme si zalohoval a porad nejde zapnout


Muj email je Dal.Bla.Bla@seznam.cz
Návrat nahoru
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 5:27 pm    Předmět: Re: Mobil nejde zapnout Odpovědět s citátem

DjDal napsal:
Jsme si do eprom dal profili Eurotela a Oskara a misto save select jsme dal save all al a mobil nejde ani zapnut dal jsem zpatky tu puvodni eprom kterou jsme si zalohoval a porad nejde zapnout

Hm, tak to máš problém, v telefonu nemáš všechny bloky Think Celkem dávno se to tu řešilo a jedinej výsledek byl, že musíš použít SST(5.31)

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 5:44 pm    Předmět: Re: Mobil nejde zapnout Odpovědět s citátem

DjDal napsal:
Jsme si do eprom dal profili Eurotela a Oskara a misto save select jsme dal save all al a mobil nejde ani zapnut dal jsem zpatky tu puvodni eprom kterou jsme si zalohoval a porad nejde zapnout


1. Kolik bloků EEPROM máš odzálohovaných?
2. Jakou verzi firmware máš v telefonu?

Pokud máš ICQ přijď na 154901376

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 951
Bydliště: Jihlava - děs a běs

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sory za OT ale: jak mám zálohovat EEPROM na cx75? símens eprom tool se mi s founem spojí ale nenačte mi eeprom Crying or Very sad
_________________
CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700

hobit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 951
Bydliště: Jihlava - děs a běs

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2005 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hairy.pecker napsal:
sory za OT ale: jak mám zálohovat EEPROM na cx75? símens eprom tool se mi s founem spojí ale nenačte mi eeprom Crying or Very sad


haloooooooooooooooo!!!!!

_________________
CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700

hobit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2005 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hairy.pecker napsal:
hairy.pecker napsal:
sory za OT ale: jak mám zálohovat EEPROM na cx75? símens eprom tool se mi s founem spojí ale nenačte mi eeprom Crying or Very sad


haloooooooooooooooo!!!!!


To je divné. Třeba v PU v záložce různé, záloha EEP, nebo by to také zřejmě šlo v EEPROM FORM.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
DamaGer
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 48
Bydliště: SLOVENSKO - TRENCIN

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2005 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze

mam CXT65 - FF nahraty pomocou v_klay - zdroj SM

chcel som nahrat moje povodne EEFULL a EELITE spatky, ale potom sa len telefon rozsvieti a pipne a zhasne

nahral som spatky EEFULL a EELITE z FF zo SM a teraz len pipne a nezapne

spojit pomocou Siemens EEPROM tool nejde, ale s mojim spustenym CX65 ide OK

----
aby ste sa necudovali, mam CX65 orange, funkcny
CX65 orange 2, mrtvy - prispevok http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=17627
a teraz CXT65 - ???

_________________
CX65 - fw43t2 :-) super, nevypina sa Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2005 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Aby si sa mohol spojiť s EEPROM tool musíš mať zavedený SKEY.
2. Predtým ako nahráš svoje potrebné bloky EEPROM aplikuj patch na odkrytie skrytých blokov. Myslím, že záloha na SM je z FW25.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DamaGer
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 48
Bydliště: SLOVENSKO - TRENCIN

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2005 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
1. Aby si sa mohol spojiť s EEPROM tool musíš mať zavedený SKEY.
2. Predtým ako nahráš svoje potrebné bloky EEPROM aplikuj patch na odkrytie skrytých blokov. Myslím, že záloha na SM je z FW25.


som zistil, ze ja nepotrebujem EEPROM bloky prepisovat, stacilo by mi keby mi fungoval WINSWUP verzia 50 alebo 43, lenze akosi nechce pripojit

_________________
CX65 - fw43t2 :-) super, nevypina sa Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group