View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 2:09 pm Post subject: Jak to jen napsat:-)? |
|
|
Po dlouhé době jsem si koupil nový Siemens S65. Přešel jsem z S45. Zatím se seznamuji, něco jsem si už stihl tady na fóru projít. Nějak jsem nenarazil na následující. Mám zatím fw. 16 a padá mi bluetooth. Použil jsem USB adaptér od MSI, instalace goog, spárování good, ale po chvíli spadne. Virtuální port se vytvořil. Navíc přes něj nejede synchronizace s MPM. Z článků jsem vytušil, že je třeba koupit kabel DC-510 pro nahrání fw. Měl jsem kabel od firmy Koracell pro C55, spojení se nepodařilo.
Co mě ale točí, že se mi nějak zasek Outlook 2003 a pořád vyžaduje po odinstalaci knihovnu patřící již "pohřbenému" QuickSync. Nepomohlo ani "rozpoznat a opravit" ani přeinstalace, ani ruční prohledání registrů. Prostě jsem jej musel znovu nainstalovat, danou knihovnu si zkopírovat a znovu program odinstalovat. Tak mám Outlooku v Toolbaru stále QuickSync a nevím jak to dát pryč. Nezažil někdo něco podobného.
Zatím nechci dělat závěry s padajícím Bluetooth atd. Počkám si na kabel a uvidíme.
Snad poslední věc, kde bych našel takové "pi.....ky" kromě melodií jako zvuky pro SMS, všude jen melodie a melodie.
No a ještě si přidám, vyplatí se koupit MobileEdit a dát pryč MPM?
Tak a teď mě můžete rozdupat za lenost. Prošel jsem fórum do listopadu. Navíc už nemám:-) |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
Par rad:
1.) Kabel z C55 lze snadno predelat a je plne funkcni a dostacujici
2.) Misto MPM tu vetsina pouziva SiMoCo, zkus ho
3.) MSI Blootooth problemy tu uz nekdo zminoval
Pouzij vyhledavani ve foru a najdes reseni k bodu 1 a 3.
Co se týce Outlook 2003, ja jsem to zkusil jednou a pak mi nesel ani vodinstalit, takze Microsoft SUX _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
MPM bych za simoco nevyměnil  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 5:43 pm Post subject: |
|
|
MSI sakra to teda bola kupa najhorsie co sa dalo asi jedine veci co som z PC reklamoval boly od MSI bolo ich hodne taku znacku uz v zivote nekupim MSI = Microshit !! A bluetooth som mal pozicany este ked som vlastnil S55 no strasne spojilo sa to a pri posielani hoci coho to padlo no proste Microshit
Skusil som inu znacku a uz to bluetooth slapalo  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 6:29 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | MPM bych za simoco nevyměnil  |
Já naopak SiMoCo bych za jiný program (co znám) navyměnil. Asi máš dost času na rozdávání... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | jamaica wrote: | MPM bych za simoco nevyměnil  |
Já naopak SiMoCo bych za jiný program (co znám) navyměnil. Asi máš dost času na rozdávání... |
já teda taky raděli používám MPM,ale když mi tam něco nejde tak použiju SiMoCo (ale to je málo kdy) _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | jirkab wrote: | jamaica wrote: | MPM bych za simoco nevyměnil  |
já teda taky raděli používám MPM,ale když mi tam něco nejde tak použiju SiMoCo (ale to je málo kdy) |
O "jde nebo nejde" tak celkem neběží. Na MPM mi nejvíc vadí, že než něco udělá tak to trvá hroznou dobu. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:22 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | kesu wrote: | jirkab wrote: | jamaica wrote: | MPM bych za simoco nevyměnil  |
já teda taky raděli používám MPM,ale když mi tam něco nejde tak použiju SiMoCo (ale to je málo kdy) |
O "jde nebo nejde" tak celkem neběží. Na MPM mi nejvíc vadí, že než něco udělá tak to trvá hroznou dobu. |
jeden čas my do taky běhalo strašně pomalu. zkoušel jsem různé verze MPM a pak jsem našel nějkaou s těch nejnovějších a ta už mi běhá svižně a bez problémů.
SiMoCo používám převážně na zálohu SMS a kontaktů _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
anry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:45 pm Post subject: RE |
|
|
MSI jsem měl půjčený, kabel od Koracellu jsem vrátil. Bluetooth zatím nepotřebuji, ale časem si chci koupit nějaké PDA na cesty.
Existuje mj. dobrý javový email. klient?
Díky všem za odpovědi. |
|
Back to top |
|
 |
anry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
Trochu od tématu, ale máte někdo zkušenosti s Looxem 410? Je to taky Siemens. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
No tak ja taky pouzivam MPM a pro to zalohovani fotek, nahravani java her a e-booku to bohate staci... Ani neni tak pomalej. SiMoCo jsem zkousel, ale je to docela davno - nicmene na nejakej vyraznej rozdil v rychlosti si nevzpominam a pokud vim, taky nepodporuje drag and drop... MPM rozhodne neni idealni, ale rozhodne je natolik funkcni, aby se mne nevyplatilo investovat do dalsiho programu.
Emailovej klient v mobilu ti nestaci?
A co se tyce Looxu 410 - vzhledem k tomu, ze to neni Siemens, ale Fujitsu - Siemens (dela to proste uplne jina sekce Siemensu), nema to s mobilama nic moc spolecnyho - to je jako kdyby jsi chtel kvalitu lokomotiv, mycek nadobi, turbin a Buh vi ceho jeste od Siemensu zjistovat dotazem na jeho mobily... Takze argument "Je to taky Siemens" je takovej... uplne na nic. Ale nevylucuju, ze ti nekdo poradi... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | No tak ja taky pouzivam MPM a pro to zalohovani fotek, nahravani java her a e-booku to bohate staci... Ani neni tak pomalej. SiMoCo jsem zkousel, ale je to docela davno - nicmene na nejakej vyraznej rozdil v rychlosti si nevzpominam a pokud vim, taky nepodporuje drag and drop... MPM rozhodne neni idealni, ale rozhodne je natolik funkcni, aby se mne nevyplatilo investovat do dalsiho programu.
Emailovej klient v mobilu ti nestaci?
A co se tyce Looxu 410 - vzhledem k tomu, ze to neni Siemens, ale Fujitsu - Siemens (dela to proste uplne jina sekce Siemensu), nema to s mobilama nic moc spolecnyho - to je jako kdyby jsi chtel kvalitu lokomotiv, mycek nadobi, turbin a Buh vi ceho jeste od Siemensu zjistovat dotazem na jeho mobily... Takze argument "Je to taky Siemens" je takovej... uplne na nic. Ale nevylucuju, ze ti nekdo poradi... |  _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
anry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 8:10 pm Post subject: |
|
|
Nějak se mi nelíbí, že to jde od nejstarších. Docela mě vyděsilo, když jsem si zkusil poslat pár fotek jako přílohu, že mi hned přibylo par set KB. Nicméně jestli se nepletu, tak TM má nastaveno pro emaily profil "internet", tak snad to nebude drahý. Jinak wap využívat nebudu, protože je to moc dat s těmi barvami. Za dva dny jsem udělal 1.5MB, ale moje blbost. A to jsem si pořádně "nezasurfoval":-) |
|
Back to top |
|
 |
anry kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
Nějak chytlavý:-) |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
anry wrote: | Nějak se mi nelíbí, že to jde od nejstarších. Docela mě vyděsilo, když jsem si zkusil poslat pár fotek jako přílohu, že mi hned přibylo par set KB. Nicméně jestli se nepletu, tak TM má nastaveno pro emaily profil "internet", tak snad to nebude drahý. Jinak wap využívat nebudu, protože je to moc dat s těmi barvami. Za dva dny jsem udělal 1.5MB, ale moje blbost. A to jsem si pořádně "nezasurfoval":-) |
"internet" v tom profilu je správně,bude ti to účtovat cca 0,06kč/kB
mě ten vestavěnej e-malovej klient taky moc nevyhovuje.je docela datově náročnej,nepřehlednej,a ty český znaky
nejlepší je emailviewer ale je to bohužel jen trial verze _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|