View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomkk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 12:00 pm Post subject: GPRS internet a prohlížeč. |
|
|
Můžete mi někdo doporučit nějaký internetový prohlížeeč (pro PC-WIN), popř. nastavení, který vystačí s minimálním objemem přenesených dat
pro zobrazení internetové stránky? Jde mi o to, abych měl klidně vypnuté obrázky i co nejvíce dalších věcí, prostě přenesl a zobrazil jen nezbytně naformátovaný text. Konkrétně bych rád několikrát denně nahlédl na některá fóra. Například jen natažení vyhledávací stránky Astrofóra (používají skript) je 50kB a následné zobrazení posledních 25 příspěvků je 130kB, tedy cca 9Kč za jedno shlédnutí je trochu moc. Bez obrázků se lze dostat cca o 40% níž. Přitom chci vidět jen necelou stranu textu.
O GPRS nonstop tarifu neuvažuji.
Pro spojení používám Twist + siemens C55. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
tomkkk Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:40 pm Post subject: |
|
|
Díky, ten Cproxy zkusím. |
|
Back to top |
|
 |
tomkkk Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 7:01 am Post subject: |
|
|
Tak se mi s vypnutými obrázky a cpproxy podařilo dostat na cca 36kB (3Kč+-) za stránku vyhledání posledních + zobrazení 25 zpráv.
Je to lepší, ale chtělo by to ještě trochu..
Existuje nějaký použitelný HTML prohlížeč do mobilu C55 (podporující skripty)? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|