View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 9:08 am Post subject: Desktop Theme Editor |
|
|
Maly dotaz je Desktop Theme Editor i pro C 65 nebo jen pro Siemensy s velkym displejel????
A jeste jeden dotaz protoze jsem musel reklamovat C 65 kvuli baterii zalohoval jsem si pres MPM telefoni seznam z mobilu mam ho v pc v podobe souboru vCARD jak do ale ted nagrat zpatky do adresare mobilu
Diky za rady MAO |
|
Back to top |
|
 |
Krehy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 9:31 am Post subject: |
|
|
SDTE se dá dost dobře použít i pro c65. Chce to jen trochu praxe než se ti povede vytvořit něco použitelnýho, ale výsledek stojí zato.  _________________ C65->SXone |
|
Back to top |
|
 |
uku (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 10:49 am Post subject: Re: Desktop Theme Editor |
|
|
[quote="MAOrh"]Maly dotaz je Desktop Theme Editor i pro C 65 nebo jen pro Siemensy s velkym displejel????
Jestli si nepletu program tak to jde.
Protoze jsem neumel nastavit odlisnou velikost displeje v programu, udelal jsem to tak, ze jsem si do nej nahral tema pro C65, ulozil ji pod svuj nazev, vymazal puvodni obrazky a zvuky a vlozil vlastni. _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Krehy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
To je taky možnost, ale jde to úplně jednoduše udělat tak, že velikost ignoruješ, jako tapetu dáš obrázek rozměrově podobnej displeji c65 a je to. Nemusíš nic složitě nahrávat, telefon si ten obrázek roztáhne sám a i všechny ostatní věci poběží v pohodě. Zobrazovací okno v SDTE je jenom orientační, výsledek bude OK. _________________ C65->SXone |
|
Back to top |
|
 |
Materik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 4:01 pm Post subject: |
|
|
Krehy wrote: | To je taky možnost, ale jde to úplně jednoduše udělat tak, že velikost ignoruješ, jako tapetu dáš obrázek rozměrově podobnej displeji c65 a je to. Nemusíš nic složitě nahrávat, telefon si ten obrázek roztáhne sám a i všechny ostatní věci poběží v pohodě. Zobrazovací okno v SDTE je jenom orientační, výsledek bude OK. |
Diky moc. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|