clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Servisní menu telefonů x65 prakticky
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Servisní menu telefonů x65 prakticky
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 11:16 am    Předmět: Servisní menu telefonů x65 prakticky Odpovědět s citátem

Přečtěte si první článek našeho nového autora Petra Bouchala:
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=324
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pridam muj postreh: po vypnuti zobrazovani udaju v Overlay View na displeji nahore neco zustane ale nemusi se vypinat a zapinat mobil, staci jenom zajit do Configuration a ZAPNOUT Overlay View a vratit se do pohotovostniho stavu a udaj vlevo nahore zmizi =P~
Návrat nahoru
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

juj to sem byl ja... sem se zapomel prihlasit Brick wall Angel
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
RMichal
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

Založen: 25. 01. 2005
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil jsem pozici BTS, podle hodnoty v servisním menu, vyhledat na stránkách http://www.gsmweb.cz, bylo nalezeno, že BTS je Shocked "Zlín - město, vyšší budova v zóně areálu SVIT (vedle "mrakodrapu")", přitom já jsem v Severních Čechách v Kamenickém Šenově. Question Question Question Tak nevím jak těm hodnotám nebo stránkám věřit.
_________________
Siemens v rodině: MT50, C55 (z A55), C62, S55 2x a S65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonife napsal:
pridam muj postreh: po vypnuti zobrazovani udaju v Overlay View na displeji nahore neco zustane ale nemusi se vypinat a zapinat mobil, staci jenom zajit do Configuration a ZAPNOUT Overlay View a vratit se do pohotovostniho stavu a udaj vlevo nahore zmizi =P~

Dobrej postřeh, na to sem nepřišel Applause

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RMichal napsal:
Zkusil jsem pozici BTS, podle hodnoty v servisním menu, vyhledat na stránkách http://www.gsmweb.cz, bylo nalezeno, že BTS je Shocked "Zlín - město, vyšší budova v zóně areálu SVIT (vedle "mrakodrapu")", přitom já jsem v Severních Čechách v Kamenickém Šenově. Question Question Question Tak nevím jak těm hodnotám nebo stránkám věřit.

Problém je v tom, že Cell ID nemusí být unikátní v celé síti,ale jenom v LA (Local Area), takže se můžou vyskytovat duplicity...Stejně jako např. CID B146, jedna je někde u Zlína, druhá v Liberci. IMHO je to tím, žem má OS dva "stavitele" sítě. A pokud to najde jenom jeden záznam, tak to bude tím že tyhle seznamy dělají dobrovolníci, takže nikdy nejsou kompletní.

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65


Naposledy upravil busch dne pá únor 18, 2005 4:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RMichal
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

Založen: 25. 01. 2005
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
RMichal napsal:
Zkusil jsem pozici BTS, podle hodnoty v servisním menu, vyhledat na stránkách http://www.gsmweb.cz, bylo nalezeno, že BTS je Shocked "Zlín - město, vyšší budova v zóně areálu SVIT (vedle "mrakodrapu")", přitom já jsem v Severních Čechách v Kamenickém Šenově. Question Question Question Tak nevím jak těm hodnotám nebo stránkám věřit.

Problém je v tom, že Cell ID nemusí být unikátní v celé síti,ale jenom v LA (Local Area), takže se můžou vyskytovat duplicity... A pokud to najde jenom jeden záznam, tak to bude tím že tyhle seznamy dělají dobrovolníci, takže nikdy nejsou kompletní.

Dík za info. Smile Najdu u nás přesné umístnění vysílače a doplním databázi.

_________________
Siemens v rodině: MT50, C55 (z A55), C62, S55 2x a S65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 866
Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na mojí C55 je TBA:-909 Smile
a TEN: +251 -> 25,1°C...
Jinak dobrej článek Applause

_________________
5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Wishmaster
badatel
badatel

Založen: 21. 09. 2004
Příspěvky: 132

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:12 pm    Předmět: Malý postřeh Odpovědět s citátem

Já mám možnost nastavit Servisní menu na libovolnou klávesu přímo v telefonu - Zmáčknu klávesu->Změnit->hned nad výpisem java her položka Develop. Menu. Nevím však, jestli tam byla hned od začátku, protože sem ji prvně přiřadil taky přes DSE. Pravdou ale je, že tam je, i když nemám Dev. Menu přiřazené žádné klávese.
_________________
Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RMichal napsal:

Dík za info. Smile Najdu u nás přesné umístnění vysílače a doplním databázi.

To je příkladný přístup Applause

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:21 pm    Předmět: Re: Malý postřeh Odpovědět s citátem

Wishmaster napsal:
Já mám možnost nastavit Servisní menu na libovolnou klávesu přímo v telefonu - Zmáčknu klávesu->Změnit->hned nad výpisem java her položka Develop. Menu. Nevím však, jestli tam byla hned od začátku, protože sem ji prvně přiřadil taky přes DSE. Pravdou ale je, že tam je, i když nemám Dev. Menu přiřazené žádné klávese.

Taky sem si nebyl jistej(přesněji - nepamatuju si to wink ), jestli je ta možnost hned od začátku, tak sem to radši napsal takhle, to je jistota Angel

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si jsem skoro jistej, ze to tam od zacatku nebylo... Otazka je, jestli se to tam pridalo po pouziti SE nebo uz po aplikovani patche...
_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MLB
všeználek
všeználek

Založen: 29. 01. 2005
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta polozka Mini Monitor tam je od zaciatku? Lebo ja som ju tam teraz nemal a musel som to zapnut cez Configuration->Std. Monitor a Ext. Monitor.
_________________
CX70 fw56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MLB napsal:
Ta polozka Mini Monitor tam je od zaciatku? Lebo ja som ju tam teraz nemal a musel som to zapnut cez Configuration->Std. Monitor a Ext. Monitor.

Jo Std. a Ext. Monitor musí být zaškrtlý, nevím, jestli jsou po aktivaci zaplý Think

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
maskot
pisatel
pisatel

Založen: 04. 09. 2004
Příspěvky: 277
Bydliště: SR

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
MLB napsal:
Ta polozka Mini Monitor tam je od zaciatku? Lebo ja som ju tam teraz nemal a musel som to zapnut cez Configuration->Std. Monitor a Ext. Monitor.

Jo Std. a Ext. Monitor musí být zaškrtlý, nevím, jestli jsou po aktivaci zaplý Think

U mna neboli...

_________________
Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group