View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 3:50 pm Post subject: Re: Asi nemate pravdu... |
|
|
wizaard wrote: | Anonymous wrote: | Já mám také CX 65 od začátku prodeje u nás v Česku, od půlky července a konstatuji, že redaktor nemá skutečně pravdu, nebot já mám na své cx65 ten joystick takový, jaký píše, že je u nových modelů. |
Dámy a pánové, já vím, že si budete myslet, že se jenom hloupě bráním "protiútokem", ale opravdu nemáte pravdu! Zkuste si ještě jednou přečíst článek nebo diskusi a opravdu poznáte, že je pravda na mé straně (nedívejte se prosím jen na fotky, protože fotka nejnovějšího joysticku není u CX65, ale u C65). Druhá fotka u CX65 je fotka staršího prodejního joysticku! Na to pozor!  |
Suhlasim, tie nove joysticky som u nas v SR videl len nedavno (konkretne tu 3. verziu) a je celkom fajn, lebo nema takmer ziadnu dieru a neprasi sa do telefonu. Inak neviem, ci tie joysticky neboli 4: 1) bez silikonu, 2) zo silikonom, 3) taky uzsi bez kolieska 4) uzsi s ochrannym kolieskom proti prachu, ale uz si nepamatam, ci tie posledne 2 zmeny neboli na jednom a tom istom - uzsi a koliesko. _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 6:03 pm Post subject: Re: Asi nemate pravdu... |
|
|
maskot wrote: | Suhlasim, tie nove joysticky som u nas v SR videl len nedavno (konkretne tu 3. verziu) a je celkom fajn, lebo nema takmer ziadnu dieru a neprasi sa do telefonu. Inak neviem, ci tie joysticky neboli 4: 1) bez silikonu, 2) zo silikonom, 3) taky uzsi bez kolieska 4) uzsi s ochrannym kolieskom proti prachu, ale uz si nepamatam, ci tie posledne 2 zmeny neboli na jednom a tom istom - uzsi a koliesko. |
Aspoň jeden zastánce...
Myslím, že ten joystick byl opravdu jen jeden (resp. 3) - zúžil se a objelil se větší lem pod klávesnicí. Viděl jsem pouze ony tři. Nemůžu to ale na 100% vyloučit... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
bbart začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:37 pm Post subject: |
|
|
no ja si myslim ze u c65 je to spravne kamoska ma starsi z vanoc a ja novejsi z unora ps: myslim ze je trochu mensi ta diru u joisticku jinak pěknej clanek!!  |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
mam to stastie, mam novu cx65  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|