View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mikeee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 7:19 pm Post subject: Akcelerator pro Oskar?Rychlost modemu?(Internet pres mobil.) |
|
|
Resim lehce s predstihem problem,ktery nastane pristi tyden...pristi tyden nam budou premistovat switch a nepujde asi 2 dny internet,tak bych se rad joinul pres mobil.GPRS modem pro XP jsem si tady stahnul,nastaveni mam taky ulozene,pro jistotu mam i stazeneho gprs modem asistenta,takze to snad pujde.Chtel jsem se ale zeptat na nejaky akcelerator pro Oskartu.
Rad bych mel pustenou mirandu a precetl si aspon zpravy a juknul sem na forum.Nechce se mi ale platit jak mourovatymu,protoze bych rekl,ze obrazky atd budou koštovat docela hodne kB.Je neco takoveho?
Jeste bych se chtel zeptat,jakou rychlost nastavit u toho modemu na C65?Jaky je maximum,at u toho nezesilim
Diky moc za radu... _________________ Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->
Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ??? |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
No já jsem sice připojený přes EUROTEL DATA NONSTOP, ale jsem připojený přes C65 a mám to nastavené podle návodu tady ze Siemensmanie a "fičí" to relativně v pohodě. (Mám to nasdílené ještě pro segřin notebook) Nastaveno mám 115,2 kbps, ale stejně si myslím, že to jede těch 57 kb/s, jako u sestřiny PCMCIA modemové karty od Eurotelu...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 11:53 am Post subject: Re: Akcelerator pro Oskar?Rychlost modemu?(Internet pres mob |
|
|
Mikeee wrote: | Resim lehce s predstihem problem,ktery nastane pristi tyden...pristi tyden nam budou premistovat switch a nepujde asi 2 dny internet,tak bych se rad joinul pres mobil.GPRS modem pro XP jsem si tady stahnul,nastaveni mam taky ulozene,pro jistotu mam i stazeneho gprs modem asistenta,takze to snad pujde.Chtel jsem se ale zeptat na nejaky akcelerator pro Oskartu.
Rad bych mel pustenou mirandu a precetl si aspon zpravy a juknul sem na forum.Nechce se mi ale platit jak mourovatymu,protoze bych rekl,ze obrazky atd budou koštovat docela hodne kB.Je neco takoveho?
Jeste bych se chtel zeptat,jakou rychlost nastavit u toho modemu na C65?Jaky je maximum,at u toho nezesilim
Diky moc za radu... |
Použj prográmek z www.cproxy.cz , funguje celkem bez problémů. Nastavil bych rychlost portu na max (115kbit/s), tím nic nezkazíš Ale rychlost netu bude samozřejmě jiná, kolik síť a aktuální stav spojení dovolí... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Mikeee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 9:35 am Post subject: Re: Akcelerator pro Oskar?Rychlost modemu?(Internet pres mob |
|
|
busch wrote: | Mikeee wrote: | Resim lehce s predstihem problem,ktery nastane pristi tyden...pristi tyden nam budou premistovat switch a nepujde asi 2 dny internet,tak bych se rad joinul pres mobil.GPRS modem pro XP jsem si tady stahnul,nastaveni mam taky ulozene,pro jistotu mam i stazeneho gprs modem asistenta,takze to snad pujde.Chtel jsem se ale zeptat na nejaky akcelerator pro Oskartu.
Diky moc za radu... |
Použj prográmek z www.cproxy.cz , funguje celkem bez problémů. Nastavil bych rychlost portu na max (115kbit/s), tím nic nezkazíš Ale rychlost netu bude samozřejmě jiná, kolik síť a aktuální stav spojení dovolí... |
Super dik.Zkusim a uvidim  _________________ Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->
Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ??? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|