clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kompletní návod Papua Utils 0.1.6
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kompletní návod Papua Utils 0.1.6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 03. 01. 2005
Příspěvky: 347
Bydliště: PHA

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevite nekdo jestli se daji nastavit wokna pro zobrazeni azbuky v programech??? Hodne by mi to pomohlo, jelikoz umim rusky. Prelozim si jen text co se da zkopirovat do schranky a vic ani tuk. A opisovat vsechny ty znaky bych nikdy nedelal a k tomu je tady VYBORNEJ clanek!
_________________
C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu Very Happy]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error Embarassed]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 03. 01. 2005
Příspěvky: 347
Bydliště: PHA

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Question A pak k cemu je dobry format FFS. FFS je Flash File System, ne? A to formatovani je i v menu?
_________________
C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu Very Happy]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error Embarassed]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wolkow napsal:
Question A pak k cemu je dobry format FFS. FFS je Flash File System, ne? A to formatovani je i v menu?


Ano je.Ale iba formatovanie disku A(Data).Disky Cache a Config v telefone nezformatujes.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wolkow napsal:
Nevite nekdo jestli se daji nastavit wokna pro zobrazeni azbuky v programech??? Hodne by mi to pomohlo, jelikoz umim rusky. Prelozim si jen text co se da zkopirovat do schranky a vic ani tuk. A opisovat vsechny ty znaky bych nikdy nedelal a k tomu je tady VYBORNEJ clanek!


Tak bohužel zobrazování azbuky v popisech programů je nereálné. I jsem kvůli tomu přeinstaloval W a dal podporu zobrazení všech znakových sad, ale ani to nepomohlo. Jedině mít ruská wokna.
Opisování - a jak myslíš že jsem dospěl k překladu já?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mikula
kolemjdoucí

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze este raz dik za info
cx65 som podflashoval na fw16 a vygeneroval bootcore...
ted uz patching fici...
mam jimm icq a spojenie mi pada cca kazdych 0.5-1min...
netusite v com bude problem?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 03. 01. 2005
Příspěvky: 347
Bydliště: PHA

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
wolkow napsal:
Nevite nekdo jestli se daji nastavit wokna pro zobrazeni azbuky v programech??? Hodne by mi to pomohlo, jelikoz umim rusky. Prelozim si jen text co se da zkopirovat do schranky a vic ani tuk. A opisovat vsechny ty znaky bych nikdy nedelal a k tomu je tady VYBORNEJ clanek!


Tak bohužel zobrazování azbuky v popisech programů je nereálné. I jsem kvůli tomu přeinstaloval W a dal podporu zobrazení všech znakových sad, ale ani to nepomohlo. Jedině mít ruská wokna.
Opisování - a jak myslíš že jsem dospěl k překladu já?

Myslim, ze me napadla dobra vec. Stcilo by zajit na forum allsiemens.ru nebo siemens-club.ru a tam zkusit najit screeny nebo nekoho poprosit o ne. To nemuze být takovej problem.
Ja jsem zkousel uz davno zobrazovat rustinu v programech a nic. Byly to win95 a win98, a ted winXP... jen nazvy souboru, nabidky pod "Alt", a primo texty.

_________________
C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu Very Happy]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error Embarassed]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wolkow napsal:

Myslim, ze me napadla dobra vec. Stcilo by zajit na forum allsiemens.ru nebo siemens-club.ru a tam zkusit najit screeny nebo nekoho poprosit o ne. To nemuze být takovej problem.
Ja jsem zkousel uz davno zobrazovat rustinu v programech a nic. Byly to win95 a win98, a ted winXP... jen nazvy souboru, nabidky pod "Alt", a primo texty.


To máš sice pravdu, ale výsledek je skoro stejný, protože většina lidí azbuku neumí, takže je to třeba taky přeložit. No a psát na latisnké klávesnici plynule azbuku taky nezvládnu, takže ono to s tím rozsypným čajem nakonec vyjde nastejno. Pro mnohé se i ta azbuka jeví jako rozsypaný čaj Smile

08:00
Upravuji sám sebe , máš úplnou pravdu, kdyby byly screeny tak není potřeba to přepisovat ale rovnou překládat. po ránu mi to asi moc nemyslelo.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....


Naposledy upravil Krokodýl dne čt březen 03, 2005 7:59 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, moja mama je z ruska. Mozno keby mi pomohla, tak by som to mohol prelozit...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
No, moja mama je z ruska. Mozno keby mi pomohla, tak by som to mohol prelozit...


Přeložené to je, a to doslova, s překladem problém není, jsem generace která ruštinu zvládá celkem dobře.
Problém je se zobrazováním ruského prostředí programů na Woknech.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 03. 01. 2005
Příspěvky: 347
Bydliště: PHA

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se o to pokusil na foru allsimens.ru primo na topiku co zalozil Papuas. A on me "odfakoval" s tim, ze program je pro rusaky a anglicka verze je placena Question Question Tomu nerozumim. Ale to nic neznamena, ze?
Arrow http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=5659 - 4. stranka
PS.: me na to staci latinska klavesnice, protoze ja na rusky nikdy nepsal

_________________
C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu Very Happy]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error Embarassed]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 03. 01. 2005
Příspěvky: 347
Bydliště: PHA

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2Krokodýl: Tak jsme to sehnal. Muzes se kouknout na original...
Arrow http://wolkow.wz.cz/mt/image.rar

_________________
C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu Very Happy]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error Embarassed]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 03. 01. 2005
Příspěvky: 347
Bydliště: PHA

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sam Papuas si to rozmyslel a poslal mi lepsi screeny i s informacnim textem v okne!
Arrow http://wolkow.wz.cz/mt/SCRPU.rar

_________________
C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu Very Happy]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error Embarassed]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 03. 01. 2005
Příspěvky: 347
Bydliště: PHA

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Exclamation Jsou tam screeny 0.1.9a a 0.1.9b...
_________________
C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu Very Happy]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error Embarassed]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wolkow napsal:
Exclamation Jsou tam screeny 0.1.9a a 0.1.9b...


Super, díky za pomoc, kouknu na to případně doplním.
S Papuasem jsou trochu potíže, je velmi svérátný. Já mu už několikrát nabízel že připravím překlady do češtiny jenom aby udělal rozhraní, a jak myslíš že to dopadlo?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
wolkow napsal:
Exclamation Jsou tam screeny 0.1.9a a 0.1.9b...


Super, díky za pomoc, kouknu na to případně doplním.
S Papuasem jsou trochu potíže, je velmi svérátný. Já mu už několikrát nabízel že připravím překlady do češtiny jenom aby udělal rozhraní, a jak myslíš že to dopadlo?

jj, taky mi pripada, takovej sveraznej. Skoda...
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další
Strana 2 z 11

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group