View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xhibit začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:44 pm Post subject: |
|
|
Tak aspon vim ze chyba neni na me strane, jak jsem ale psal,kdyz jsou hry v samostatnych adresarich jedou.. Ale ty hry me moc netrapi,spis bych chtel rozjet bike-o-meter, jestli to nepujde budu muset jit na nizsi firmware , coz bych rozhodne nechtel..
Na siemensu psaly neco o aktualizaci pres wap, do toho se mi taky moc nechce,kdovi jak dlouho za nekrestanske penize budu stahovat neco co treba ani nepomuze.. Nemate nekdo link kde by se dal snad "novy" funkci bike-o-meter i pod fw43 stahnout? |
|
Back to top |
|
 |
bossko začátečník

65.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:05 pm Post subject: |
|
|
A ked skusis aktualizovat aplikaciu cez WAP, tak ti to nejde? _________________ www.sms-gsm.sk |
|
Back to top |
|
 |
xhibit začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
nemam ted v telefonu vubec nic nakonfigurovano.. ale jak jsem psal wapu bych se radsi vyhnul..
nasel jsem tady v diskuzi nejaky link na udajne verzi 2.5 ,stahnul jsem *.jad i *.jar .A kdyz si *.jar edituju daji se vycist ruzne veci.. Pise mi to
"MIDlet-Version: 2.6.0 LG1" tak ze asi verze 2.6 ,jsou tam i dalsi ruzne odkazy, jeden z nich je i http://65.110.55.160/bikeometer/ odkud jsem stahl jinou verzi, zase jar i jad, je vetsi ,ta 2.6 ma cca. 210kb, tahle uz pres 250kb ale zase to pise jen verzi MIDlet-Version: 2.1 Jakou mate kdo nejvyssi verzi? Nemam u sebe ted kabel tak nemuzu vyzkouset jakou verzi mam v tel. ani jestli nektera z techto pojede i pod FW43 |
|
Back to top |
|
 |
Stuli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 7:57 pm Post subject: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
Prosim vas nevedel by mi niekto poradit?mam siemens cx65 s povodnou verziou FW16 a presiel som na FW43. Nie je v nej slovencina ani cestina a ani mi nejde napatchovat. Telefon sa mi nespoji s programom V-klay... neda sa to nejako urobit aby sa dal patchovat?
ked si pustim tu aplikaciu px65v3 tak mi nepatchne bootcore ale napise:
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException.
Poradte mi niekto co mam spravit aby sa mi dal telefon patchovat cez V-klay...
VELMI PEKNE DAKUJEM!!!  |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:03 pm Post subject: Re: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
Stuli wrote: | Prosim vas nevedel by mi niekto poradit?mam siemens cx65 s povodnou verziou FW16 a presiel som na FW43. Nie je v nej slovencina ani cestina a ani mi nejde napatchovat. Telefon sa mi nespoji s programom V-klay... neda sa to nejako urobit aby sa dal patchovat?
VELMI PEKNE DAKUJEM!!!  | aky mas kabel? _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
ja som mal dca510 a tiez sa to tam nedalo  _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
Ja mam C65 nahral som fw43, lenguage pack a par patchov... Ale ked skusam este raz spojit s V_Klay tak to stale vyhadzuje chybu ako keby som nemal nacitane kody. Ked ich dam nacitat tak len pipne PC a nic nenacita... _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:11 pm Post subject: Re: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
Stuli wrote: | Prosim vas nevedel by mi niekto poradit?mam siemens cx65 s povodnou verziou FW16 a presiel som na FW43. Nie je v nej slovencina ani cestina a ani mi nejde napatchovat. Telefon sa mi nespoji s programom V-klay... neda sa to nejako urobit aby sa dal patchovat?
VELMI PEKNE DAKUJEM!!!  |
Bohuzial, treba vygenerovat loader, ale to sa s fw43 neda. Takze musis podflashovat pomocou WinSwup (zrejme na fw16), vygenerovat loader cez PapuaUtils a potom si mozes dat zase naspat fw43 a pouzivat vygenerovany loader. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:11 pm Post subject: Re: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
maximus wrote: | Stuli wrote: | Prosim vas nevedel by mi niekto poradit?mam siemens cx65 s povodnou verziou FW16 a presiel som na FW43. Nie je v nej slovencina ani cestina a ani mi nejde napatchovat. Telefon sa mi nespoji s programom V-klay... neda sa to nejako urobit aby sa dal patchovat?
VELMI PEKNE DAKUJEM!!!  | aky mas kabel? | Jemu neide spustit aplikaciu v telefone tak nezalezi aky ma kabel _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:28 pm Post subject: Re: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
vbvbvb wrote: | Jemu neide spustit aplikaciu v telefone tak nezalezi aky ma kabel |
Ale záleží, mohl by použit vygenerování boot password buď ve V-Klay 3.2, nebo v PapuaUtils, místo použití patche. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:29 pm Post subject: Re: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
vbvbvb wrote: | maximus wrote: | Stuli wrote: | Prosim vas nevedel by mi niekto poradit?mam siemens cx65 s povodnou verziou FW16 a presiel som na FW43. Nie je v nej slovencina ani cestina a ani mi nejde napatchovat. Telefon sa mi nespoji s programom V-klay... neda sa to nejako urobit aby sa dal patchovat?
VELMI PEKNE DAKUJEM!!!  | aky mas kabel? | Jemu neide spustit aplikaciu v telefone tak nezalezi aky ma kabel | myslim ze trochu prehnane reagujes ale to nic, uc sa  _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
Sh@dy wrote: | Ja mam C65 nahral som fw43, lenguage pack a par patchov... Ale ked skusam este raz spojit s V_Klay tak to stale vyhadzuje chybu ako keby som nemal nacitane kody. Ked ich dam nacitat tak len pipne PC a nic nenacita... |
Mohol by mi niekto pomoct. V_Klay 3.2 mi nic nevygeneruje a papuaUtils ano, ale aj ked to pouzijem vo V_Klay tak stale nic... nespoji sa. Len nechapem ako mi to prvykrat islo a teraz uz nie. _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Sh@dy wrote: | Sh@dy wrote: | Ja mam C65 nahral som fw43, lenguage pack a par patchov... Ale ked skusam este raz spojit s V_Klay tak to stale vyhadzuje chybu ako keby som nemal nacitane kody. Ked ich dam nacitat tak len pipne PC a nic nenacita... |
Mohol by mi niekto pomoct. V_Klay 3.2 mi nic nevygeneruje a papuaUtils ano, ale aj ked to pouzijem vo V_Klay tak stale nic... nespoji sa. Len nechapem ako mi to prvykrat islo a teraz uz nie. |
Podla ohlasov vo fw43 generovanie nefunguje, loader sa da vygenerovat len pri nizsom firmware, cize asi budes musiet podflashovat na nizsi fw.
Stale sa to tu spomina a kazdu chvilu sa tu niekto na to pyta, to je strasne....  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:46 pm Post subject: Re: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
Krokodýl wrote: | vbvbvb wrote: | Jemu neide spustit aplikaciu v telefone tak nezalezi aky ma kabel |
Ale záleží, mohl by použit vygenerování boot password buď ve V-Klay 3.2, nebo v PapuaUtils, místo použití patche. | Myslel som to tak ze na to aby mu isla ta aplikacie nepotrebuje kabel. Na patchovanie alebo vygenerovanie loaderu ano. Ale nehadam sa so skusenejsimi  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 8:48 pm Post subject: Re: cx65 patchovaci bootcore |
|
|
vbvbvb wrote: | Krokodýl wrote: | vbvbvb wrote: | Jemu neide spustit aplikaciu v telefone tak nezalezi aky ma kabel |
Ale záleží, mohl by použit vygenerování boot password buď ve V-Klay 3.2, nebo v PapuaUtils, místo použití patche. | Myslel som to tak ze na to aby mu isla ta aplikacie nepotrebuje kabel. Na patchovanie alebo vygenerovanie loaderu ano. Ale nehadam sa so skusenejsimi  |  _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
|