View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
karous kolemjdoucí
 Joined: 14 Nov 2004 Posts: 9 Location: Horné Vestenice-okolie Prievidze
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:30 pm Post subject: Prečo nefunguju niektore hry na x65 |
|
|
Neviete mi niekto poradiť ako by sa dal odstraniť problem,ktory mi vznika pri spušťani niektorich hier.Hra ktora je z nokie alebo SE mi nefunguje a nieviem si rady čo s tým. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
Java je velmi otevřený jazyk a každý výrobce má v mobilu trochu jinou podporu, proto jsou i programovýny jednotlivé aplikace pro různé druhy mobilních telefonů. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
Java je velmi otevřený jazyk a každý výrobce má v mobilu trochu jinou podporu, proto jsou i programovány jednotlivé aplikace pro různé druhy mobilních telefonů. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:00 pm Post subject: Re: Prečo nefunguju niektore hry na x65 |
|
|
karous wrote: | Neviete mi niekto poradiť ako by sa dal odstraniť problem,ktory mi vznika pri spušťani niektorich hier.Hra ktora je z nokie alebo SE mi nefunguje a nieviem si rady čo s tým. |
Nefunguju preto, pretoze vyrobcovia davaju do telefonov rozne funkcie navyse (pripadne rovnake funkcie rozni vyrobcovia inac implementuju), ktore pochopitelne telefony inych vyrobcov nepodporuju, a preto tie hry logicky nespustis.
Vela s tym nenarobis, ale napr. hry z Nokie sa daju upravit tak, ze do spustitelneho archivu .jar s hrou pridas par javovskych tried, ktore vykonavaju Nokiacke funkcie pomocou Siemensackych (resp. skor 'referencnych'). V praxi to vyzera tak, ze mas jeden adresar s par subormi stiahnuty z netu, rozbalis jar, das tam adresar a jar zase zbalis a je to. Problem je ale v tom, ze takto vykonavane funkcie bezia pomalsie nez na Nokiach, ale to az tak nevadi, vacsi problem je to, ze velka cast hier sa pri spustani sekne (ale urcite cast sa upravit da a bezi) a niektore potom vykazuju graficke chyby..... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
Ale třeba MIDP-2.0 by měla fungovat na všech mobilech stejně, nebo se mýlím? _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:08 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Ale třeba MIDP-2.0 by měla fungovat na všech mobilech stejně, nebo se mýlím? |
Ano, ale ked tvorca hry pouzije Nokiacku triedu FullCanvas, tak to na inych mobiloch nejde... aspon podla mna to tak je (s prg v Jave len zacinam, ak sa mylim, opravte ma). _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Ex_Bill wrote: | Ale třeba MIDP-2.0 by měla fungovat na všech mobilech stejně, nebo se mýlím? |
Ano, ale ked tvorca hry pouzije Nokiacku triedu FullCanvas, tak to na inych mobiloch nejde... aspon podla mna to tak je (s prg v Jave len zacinam, ak sa mylim, opravte ma). |
Njn, Nokia se musí do všeho sr*t  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:31 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | MLB wrote: | Ex_Bill wrote: | Ale třeba MIDP-2.0 by měla fungovat na všech mobilech stejně, nebo se mýlím? |
Ano, ale ked tvorca hry pouzije Nokiacku triedu FullCanvas, tak to na inych mobiloch nejde... aspon podla mna to tak je (s prg v Jave len zacinam, ak sa mylim, opravte ma). |
Njn, Nokia se musí do všeho sr*t  |
Lenze Blokie zase nespustia hry napisane pre Siemensy hihi  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:47 pm Post subject: Re: Prečo nefunguju niektore hry na x65 |
|
|
karous wrote: | Neviete mi niekto poradiť ako by sa dal odstraniť problem,ktory mi vznika pri spušťani niektorich hier.Hra ktora je z nokie alebo SE mi nefunguje a nieviem si rady čo s tým. |
Sice stejnej jazyk ale me to pripada jako kdyby se ptal proc nejdou hry z Woken na Linuxu  _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 9:51 pm Post subject: |
|
|
Mno, ona Java je kompatibilní s různejma systémama, ale to už se nedá říct o J2ME.... Je to škoda.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 12:09 pm Post subject: |
|
|
Záleží na parametrech podobně jako na kompu - když nahráváš do mobilu java hru, která není přímo pro tu řadu, kterou máš, je to tak 50-50
Třeba na SX1 fachaj všechny hry co na Nok*i 6600 (nemýlím-li se) - kdyžtak mě nekamenujte No, i když za N*kii .
Mimochodem SX1 má i adresář No*ia :-&
- Místo tý hlavy si představte libovolný telefon no*ia  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|