View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Michal Mareš kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 1:35 am Post subject: Problém s Mobil Phone Managerem |
|
|
Pomozte prosím. Pokoušel jsem se zálohovat data v MPM přes kabel i přes IrDa, ale neúspěšně. Vždy mi to ke konci hází hlášky, že není dostatek volného místa na disku, což je ale nesmysl. MPM telefon normálně detekuje, můžu editovat, načte seznam i adresář, ale nefunguje ta záloha. Co s tím?
Také mi to při otvírání složky Nastavení hází hlášku "neplatné schéma"
To už nevím vůbec, o co go  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:40 am Post subject: Re: Problém s Mobil Phone Managerem |
|
|
Michal Mareš wrote: | Pomozte prosím. Pokoušel jsem se zálohovat data v MPM přes kabel i přes IrDa, ale neúspěšně. Vždy mi to ke konci hází hlášky, že není dostatek volného místa na disku, což je ale nesmysl. MPM telefon normálně detekuje, můžu editovat, načte seznam i adresář, ale nefunguje ta záloha. Co s tím?
Já jsem měl problém taky s tímhle a pak mi poradili tady na SM že si mám stáhnout jiný a to SiMoCo ten je mnohem lepší a vše tam dáváš přes průzkumník _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
InfraRed kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 9:41 pm Post subject: Re: Problém s Mobil Phone Managerem |
|
|
Ahoj mam CT65 a uplně stejný problém jako ty. Zatím jsem to nevyřešil. SiCoMo mi zase tuhnulo při pokusu o upload nějakych větších jar. Pomohlo zapnutí RTS vypnutí DTR v nastavení (ackoliv nevím co to znamená). Rád bych používal oboje, protože MPM má synchronizaci a Outlookem..Infra
Michal Mareš wrote: | Pomozte prosím. Pokoušel jsem se zálohovat data v MPM přes kabel i přes IrDa, ale neúspěšně. Vždy mi to ke konci hází hlášky, že není dostatek volného místa na disku, což je ale nesmysl. MPM telefon normálně detekuje, můžu editovat, načte seznam i adresář, ale nefunguje ta záloha. Co s tím?
|
|
Back to top |
|
 |
tomkocur začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:22 pm Post subject: |
|
|
ja mam uplne ten isty problem  _________________ CXT65 fw43 + infra (samozrejme neznackove) + sunka komp
Hlavne su repraky |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:20 pm Post subject: |
|
|
Ještě je možnost aby jste si udělali zálohu FF ... data i kontakty tam budete mít a záloha FF na disku je vždycky HODNĚ VELKÁ jistota _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|