View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 1:07 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | 2 Pitrisek - je to jak sem řikal,neni to chybou programu,ale tim že se navzájem přepisujou části adres,takže ten patch asi není testovanej a nebo je špatně udělanej,ten co si chceš nahrát.Takže Ti nezbyde nic jinýho než si ho udělat znova sám a otestovat.Pak Ti to pude bez problémů  |
Ach jo, tak jeste jednou
Mam svuj cistej ff. Z nej stahnu jeden obrazek, prekreslim, nahraju zpatky pres SPC a vygeneruju patch. Tady uz je chyba, protoze misto toho, aby umistil obrazek na puvodni misto nebo nekam, kde je volno, umisti ho do mista jinyho obrazku, ktery zmrsi (viz. ten screenshot). V teto chvili mas pravdu, ze je patch spatne udelanej, ale kdo ho spatne udelal
A ted babo rad  _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:00 am Post subject: |
|
|
A pri aplikovani patchu do telefonu Ti nahlasi V_Klay chybu v datach? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:53 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | A pri aplikovani patchu do telefonu Ti nahlasi V_Klay chybu v datach? |
Ne, nenahlasi, vsechno je v poradku. _________________ S65 fw58WS CZ
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
pitrisek wrote: | jamaica wrote: | 2 Pitrisek - je to jak sem řikal,neni to chybou programu,ale tim že se navzájem přepisujou části adres,takže ten patch asi není testovanej a nebo je špatně udělanej,ten co si chceš nahrát.Takže Ti nezbyde nic jinýho než si ho udělat znova sám a otestovat.Pak Ti to pude bez problémů  |
Ach jo, tak jeste jednou
Mam svuj cistej ff. Z nej stahnu jeden obrazek, prekreslim, nahraju zpatky pres SPC a vygeneruju patch. Tady uz je chyba, protoze misto toho, aby umistil obrazek na puvodni misto nebo nekam, kde je volno, umisti ho do mista jinyho obrazku, ktery zmrsi (viz. ten screenshot). V teto chvili mas pravdu, ze je patch spatne udelanej, ale kdo ho spatne udelal
A ted babo rad  |
Ach jo,tak ještě jednou To že máš čistou FF neznamená že Ti ten patch nebude tolouct,neboli mrvit jiný ikony Ten patch sem zkoušel a je špatně udělanej Musíš si ho předělat Když sem ho předělal tak už to nikde nic nekazilo Je totiž všeobecně známo že ne všechny patche se snesou se všema tlf. a potažmo i FF A SPC3 je v pořádku,já ho používám a bez problémů Takže si ten patch předělej ve své FF a pojede Ti normálně  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
Mne to tiez nefungovalo a uz vsetko funguje  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 11:52 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | pitrisek wrote: | jamaica wrote: | 2 Pitrisek - je to jak sem řikal,neni to chybou programu,ale tim že se navzájem přepisujou části adres,takže ten patch asi není testovanej a nebo je špatně udělanej,ten co si chceš nahrát.Takže Ti nezbyde nic jinýho než si ho udělat znova sám a otestovat.Pak Ti to pude bez problémů  |
Ach jo, tak jeste jednou
A ted babo rad  |
Ach jo,tak ještě jednou To že máš čistou FF neznamená že Ti ten patch nebude tolouct,neboli mrvit jiný ikony Ten patch sem zkoušel a je špatně udělanej Musíš si ho předělat Když sem ho předělal tak už to nikde nic nekazilo Je totiž všeobecně známo že ne všechny patche se snesou se všema tlf. a potažmo i FF A SPC3 je v pořádku,já ho používám a bez problémů Takže si ten patch předělej ve své FF a pojede Ti normálně  |
To ja vim, ze je spatne udelanej, ale kdo ho spatne udelal? SPC. Proto jsem chtel zjitit, jestli to jde nejak donutit, aby ho udelal poradne a nemusel sem ho potom rucne opravovat. To je celej muj problem.
> Takže si ten patch předělej ve své FF a pojede Ti normálně
vzdyt jsem ho delal ve sve ff
PS: Mam porad pocit, ze si nerozumime  _________________ S65 fw58WS CZ
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
2Pitrisek-ale rozumíme,musíš si ho předělat ručně,jinak to nejde,bohužel  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 8:03 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | 2Pitrisek-ale rozumíme,musíš si ho předělat ručně,jinak to nejde,bohužel  |
Aha, tak to jo. Ale nepotesil's me
Ale na ff fw25 mi to jeste fungovalo samo (prepisovalo to 0xff na moje data) _________________ S65 fw58WS CZ
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 4:48 pm Post subject: |
|
|
pitrisek wrote: | jamaica wrote: | 2Pitrisek-ale rozumíme,musíš si ho předělat ručně,jinak to nejde,bohužel  |
Aha, tak to jo. Ale nepotesil's me
Ale na ff fw25 mi to jeste fungovalo samo (prepisovalo to 0xff na moje data) |
Mě taky ve FW25 i swup verzi FW43 fungovalo vše normálně,ale teď mam taky nějaký problémy,hlavně se systémovejma patchema.Koukni se na tohle http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=9023 _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 12:16 am Post subject: |
|
|
Ale ted kdyz sem do SPC natahl zalohu, kde je fw25, tak uz to taky nejde. No to me podrz... _________________ S65 fw58WS CZ
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
2 Jamaica> Jo a jeste neco: ty si vsechny patche rucne prepisujes? To se mi teda fakt nechce. Treba nez bych predelal vsechny obrazky baterky...  _________________ S65 fw58WS CZ
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
Ako rucne prepisat? To ako rucne zmenit adresy v patchi? Podla coho? _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Ako rucne prepisat? To ako rucne zmenit adresy v patchi? Podla coho? |
No taky se mi to zda divny  _________________ S65 fw58WS CZ
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 6:51 pm Post subject: |
|
|
pitrisek wrote: | 2 Jamaica> Jo a jeste neco: ty si vsechny patche rucne prepisujes? To se mi teda fakt nechce. Treba nez bych predelal vsechny obrazky baterky...  |
Ručně ne,mam na to takovej trik,udělal sem na to i návod,ale nezveřejní se protože z toho nejde udělat pravidlo pro všechny řady.Zejta ti ten návod pošlu pokud budeš chtít.Podle něj je to jednoduchý  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:46 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | pitrisek wrote: | 2 Jamaica> Jo a jeste neco: ty si vsechny patche rucne prepisujes? To se mi teda fakt nechce. Treba nez bych predelal vsechny obrazky baterky...  |
Ručně ne,mam na to takovej trik,udělal sem na to i návod,ale nezveřejní se protože z toho nejde udělat pravidlo pro všechny řady.Zejta ti ten návod pošlu pokud budeš chtít.Podle něj je to jednoduchý  |
Tak to mi urcite posli, uz jsem moc zvedavej  _________________ S65 fw58WS CZ
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|