View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
O ničem takovým nevím, ale možná by stálo za to kontaktovat pana Cibulku, jestli by do dalšího SiMoCa nemohl přidat toto vylepšení.
BTW nepřibyde v Systemu souborů složka pro přijaté MMS-ky po přijetí nějaké? Já totiž ještě žádnou neposlal, tak nevím... |
|
Back to top |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
ved tie prijate mms,su ulozene v systeme.normalne v niekolkych zlozkach. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
michalw kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:56 pm Post subject: Re: MMS do PC? |
|
|
Ricky wrote: | Jakým softem se dají stahovat MMSky z mobilu do PC? Většina programů stahuje adresář a SMS, ale MMS jsem nikde nenašel...  |
Ma to umet MPM,ale... Nikdy a v zadne verzi mi to nefungovalo. V prvnich verzich mi MPM radostne ohlasil,ze muj mobil CX65 nepodporuje MMS. A v novejsich verzich jsou polozky tykajici se MMS neaktivni. V helpu MPM si muzete prohlednout,jak krasne by MMS editor vypadal,kdyby pracoval.Je tam sice poznamka,ze nektere typy zprav,pokud je telefon nepodporuje,nemusi byt aktivni,ale ze by CX65 nemel MMS???Pracuje nekomu MPM s nejakym telefonem S MMS? |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:24 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | O ničem takovým nevím, ale možná by stálo za to kontaktovat pana Cibulku, jestli by do dalšího SiMoCa nemohl přidat toto vylepšení.
BTW nepřibyde v Systemu souborů složka pro přijaté MMS-ky po přijetí nějaké? Já totiž ještě žádnou neposlal, tak nevím... |
Tak jsem ty MMSky našel v tom system/java, ale vůbec to nejsou soubory, které se dají nějak otevřít a mají názvy jen čísla, takže jsem je poznal jen podle data... A v MPM jsem ani nenašel možnost MMS... _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
colibry Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 6:26 pm Post subject: |
|
|
to je vsetko na zalohu a opetovne nahratie,pri formate mobile alebo pod. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|