View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nitro začátečník

Joined: 23 Apr 2004 Posts: 60 Location: Bělá pod Bezdězem (u MB)
61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:45 pm Post subject: M65 Mensi poskozeni vs reklamace |
|
|
Zdravim. Mam M65 uz skoro rok a za tu dobu se mi uz lehce poskodil. Konkretne se mi pod displej dostal prach a nejake 4 male kapicky (?). Potom je este taky ulomena ta zapadka (nebo jak to mam nazvat)co drzi akumulator a dira pro klic drzici sponu je taky trochu vyslochtana Myslite, ze je to na reklamaci, resp. ze mi tu reklamaci uznaj? Protoze se na slunci ten displej neda prakticky precist a vzhledem k tomu, ze je to zbozi, ktere se prezentuje jako odolne, meli by to, jako seriozni firma, uznat. Zkousel to uz nekdo reklamovat kvuli temto problemum? _________________
The evolution: Motorola Timeport T250 ->> Siemens S55 ->> Siemens M65 FW43 + few patches |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:19 pm Post subject: Re: M65 Mensi poskozeni vs reklamace |
|
|
nitro wrote: | Zdravim. Mam M65 uz skoro rok a za tu dobu se mi uz lehce poskodil. Konkretne se mi pod displej dostal prach a nejake 4 male kapicky (?). Potom je este taky ulomena ta zapadka (nebo jak to mam nazvat)co drzi akumulator a dira pro klic drzici sponu je taky trochu vyslochtana Myslite, ze je to na reklamaci, resp. ze mi tu reklamaci uznaj? Protoze se na slunci ten displej neda prakticky precist a vzhledem k tomu, ze je to zbozi, ktere se prezentuje jako odolne, meli by to, jako seriozni firma, uznat. Zkousel to uz nekdo reklamovat kvuli temto problemum? |
kámošovi to uznali _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
nitro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:45 pm Post subject: |
|
|
A vymenili mu celej foun nebo jenom vycistili? Protoze tohle by to museli cely prekopat, ta dira pro klic spony mobilu je ulne vymlacena, ulobil se tam kus zarazky - prece jenom je to plast. A ta baterie nedrzi, perkrat se mi stalo, ze mi vypad za behu. Beznou veci ale je, ze otevru foun, abych vymenil sim a pak baterii hledam po zemi. Tak uvidim, az pojedu do praglu, tak tam skocim... Kdyz to neuznaj, tak jim asi neco reknu... _________________
The evolution: Motorola Timeport T250 ->> Siemens S55 ->> Siemens M65 FW43 + few patches |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
nitro wrote: | A vymenili mu celej foun nebo jenom vycistili? Protoze tohle by to museli cely prekopat, ta dira pro klic spony mobilu je ulne vymlacena, ulobil se tam kus zarazky - prece jenom je to plast. A ta baterie nedrzi, perkrat se mi stalo, ze mi vypad za behu. Beznou veci ale je, ze otevru foun, abych vymenil sim a pak baterii hledam po zemi. Tak uvidim, az pojedu do praglu, tak tam skocim... Kdyz to neuznaj, tak jim asi neco reknu... |
myslím že mu vrátili prachy ale nevím to jistě _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:50 pm Post subject: |
|
|
Musíš mít tři stejné závady aby ti vyměnili telefon,a nebo neopravitelnou,ale záruka se nevstahuje na opotřebení běžným používáním  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
nitro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:03 pm Post subject: |
|
|
No tri stejny zaady to nejsou, vzniklo to beznym pouzivanim, tak nevim, co s tim budou delat. Zavady jsem popsal vyse, ja nedokazu posoudit, co je jeste opravitelna a neopravitelna reklamace. Ta baterka se urcite neda opravit, ta pacicka je ulomena. A ta dira na klic - to nevim, jedine, ze by vymenili celej kryt. Navic o poradne netesni a pod tou oranzovou gumou je naky smeti ... Asi sem natrefil na spatnej kus "odolneho" telefonu  _________________
|
Back to top |
|
 |
nitro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
hanes.strnad wrote: | nitro wrote: | A vymenili mu celej foun nebo jenom vycistili? Protoze tohle by to museli cely prekopat, ta dira pro klic spony mobilu je ulne vymlacena, ulobil se tam kus zarazky - prece jenom je to plast. A ta baterie nedrzi, perkrat se mi stalo, ze mi vypad za behu. Beznou veci ale je, ze otevru foun, abych vymenil sim a pak baterii hledam po zemi. Tak uvidim, az pojedu do praglu, tak tam skocim... Kdyz to neuznaj, tak jim asi neco reknu... |
myslím že mu vrátili prachy ale nevím to jistě |
To by bylo nejlepsi... asi bych pak presel na S65  _________________
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|