clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - C60 po flashinejde zapat

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

C60 po flashinejde zapat

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
piaggio
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 18, 2005 11:51 pm    Post subject: C60 po flashinejde zapat Reply with quote

Chcem sa spytat na daky postup ako ozivit moju c60.
Stalo sa,ze mi iba zasvietil a zavrcal po zapnuti.Tak som tam dal FUBU cez freju. Potom uz aj svietil po zapnuti.dal som tam aj winswup,aj to nahralo a furt to iste. No a potom som tam cosi nahral,uz neviem co lebo bolo to asi pred 3 dnami (uz 3 dni do toho cumim,flashujem a robim vsetko mozne) a chciplo to nacisto. Skusil som asi 5 fubu-sov a nic.
Robil som to podla postupu:nahral cez freju,potom direct unlock a update flash imei, opisal som imei.vsetko prebehlo dobre ale ani za pana aby aspon bliknul alebo co.Podcenil situaciu a nesparvil som zalohu,bo to vyzeralo ze to pojde.Ale poucenie na cely zivot:najprv zalohu aj keby to malo trvat 3 hodiny!!.
Chcem sa spytat ak to dakto robil a ma s tym s kusenosti nech poradi,ako to mam flashovat ci ako c60 alebo ako mc60 a ako treba prestavit adresy alebo ofsety.
robil som to aj cez prodigy aj cez seriovy port a vysledok stejny.
Neslo by to keby som tam narval mc60 fubu?
Jak je to mozne ,ze to nejde ozivit?
Brick wall Brick wall
Back to top
View user's profile Send private message
czend@
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 1:00 am    Post subject: Reply with quote

jeste zkus nahrat zalohu pres vklay a neodblokovavat pomoci freii ale pres Siemens Service Tool, je nekde tady na siemensmanii, je tam i navod. a hodne stesti, me se stalo neco podobnyho ale nakonec jsem to nejak rozchodil, i kdyz sem musel rezat testpoint, protoze sem to doje*al uplne. ale mame oba zkusenost k nezaplaceni - zalohovat, zalohovat a jeste jednou zalohovat....
piaggio
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 20, 2005 3:37 am    Post subject: Reply with quote

skusim to este cez v-klay ,aj ked som to uz robil predtym ale predsa a uncock cez sst a ak nic tak tam vrznem daky repair MAP. Mam aj vlastny backup map a eeprom este ked mi to aspon bliklo ale neviem ci to mozem dat do FUBU v20 lebo povodna verzia co tam bola je v16.Keby tak dakto mal FUBU c60 v16 to by pomohlo.
Skusim este. Pray
Back to top
piaggio
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 23, 2005 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

phone still dead Mad
Back to top
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon May 23, 2005 6:48 pm    Post subject: Reply with quote

Skús použiť na nahrávanie najnovší V-klay(myslím, že to je 3.3), sú v ňom opravené nejaké offsety, takže by to mohlo pomôcť.

851.00 SMM
PostPosted: Tue May 24, 2005 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

Problem solved Smile
Spravel som to cez freju 8 a 9 na dva krat.No ale takyto postup by ma ani vo sne nenapadol.este ze su ochotni ludia Very Happy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum