clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak odblokovat C70
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak odblokovat C70
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

99bob napsal:
tak to pomohlo map jsem zapsal, ale ted pri zapnuti telefon pouze slabe pipne ani display se nerosviti a nenebehne. Netusite kde se stala chyba?

Je nekolik moznosti co muze byt spatne.
- V EEPROM tools jsi zmacnul "Save All" tlacitko. (v tom pripade pomoci Smelteru vytahni znou EEPROM bloky ze zalohy FF a nahraj do telefonu, vice informaci najdes na foru napr zde)
- Bloky EEPROM 76, 5008, 5009, 5077 jsou chybne spoctene nebo nahrane.

Zkus to pres Papua.
Na teto karte zaskrtni "Zamena 0076, 5008, 5009, 5077"

a dole je jedine tlacitko "Proved"

Jelikoz mas vygenerovany BKEY, pujde to bez TestPointu

Tolik co jsem pochopil z navodu, ale nemam vyzkouseno.
V nejhorsim nahrajes zalohu FF.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
99bob
kolemjdoucí

Založen: 26. 05. 2005
Příspěvky: 17

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rady,
takze v papuautils ten replace nepomohl, chova se to stale stejne, napsalo to:
AutoIgnition...
Transmit Boot...
Boot loaded ...
Pause 2 sec...
Retrieve information...
FlashID: 0089,880D
SIEMENS C65 35xxxxxxxxxxxxxx
HASH: 0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
OTP ESN: 50xxxxxxx
OTP IMEI: 35xxxxxxxxxxx
All EEP blocks: 197
Block 76,5008,5009,5077 found .
Old block 5008 saved into 35xxxxxxxxxxxxx_EEP_050607132854_5008
Block5008 replaced.
Old block 5009 saved into 354xxxxxxxxxxxx_EEP_050607132854_5009
Block5009 not need replace !
Old block 5077 saved into 354xxxxxxxxxxxx_EEP_050607132854_5077
Block5077 replaced.
Old block 76 saved into 3547xxxxxxxxxxxxx_EEP_050607132854_76
Block76 not need replace !
Booy unlock . All glued .
Booting in "Normal Mode"...
Press P.ON !

Ale zjistiol jsem ze kdyz jsem ukladal z papuautils freia log. tak tam je napsano:
HWiD: 327
SKEY: 21xxxxxxxx
BKEY: 1D1xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[Model: Siemens A50][PhoneID: 6AA44450][Desired IMEI: 35xxxxxxxxxxxxxx]

Nevim jestli neni problem v tom Siemens A50
v map souboru je pak taky Siemens A50


Naposledy upravil 99bob dne út červen 07, 2005 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

99bob napsal:
Díky za rady,
takze v papuautils ten replace nepomohl, chova se to stale stejne, napsalo to:
Ale zjistiol jsem ze kdyz jsem ukladal z papuautils freia log. tak tam je napsano:
HWiD: 327
SKEY:
BKEY:
[Model: Siemens A50][PhoneID: ][Desired IMEI: ]

Nevim jestli neni problem v tom Siemens A50
v map souboru je pak taky Siemens A50

A50 je OK. Psalo se tady o tom v navodu. Odblokovani je stejny.
Nepouzil jsi "Save All" v EEPROM tools?

PS: vymaz si z prispevku ty svoje data. Nemusis svoje IMEI a klice do telefonu vytrubovat celymu svetu

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
99bob
kolemjdoucí

Založen: 26. 05. 2005
Příspěvky: 17

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Save all jsem nepouzil
nenahraval jsem data z telefonu pomoci load all, ale dal jenom load z map souboru pomoci sipky strcit vse doprava a oznacil vsechny 4 polozky a dal save selected.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

99bob napsal:
Díky za rady,
takze v papuautils ten replace nepomohl, chova se to stale stejne, napsalo to:
All EEP blocks: 197


Problem by mohl byt i v tom, ze mas nejak malo EEPROM bloku.

Z navodu Papua:
citace:
usually, in the telephones of series x65..x75, must be not less than 233 blocks EEPROM!


Nahraj znovu zalohu FF a pak teprve pomoci Papua nahrad ty bloky.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

99bob napsal:
Save all jsem nepouzil
nenahraval jsem data z telefonu pomoci load all, ale dal jenom load z map souboru pomoci sipky strcit vse doprava a oznacil vsechny 4 polozky a dal save selected.

To jsi udelal presne zpravne. Kde je chybicka nevidim.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
99bob
kolemjdoucí

Založen: 26. 05. 2005
Příspěvky: 17

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok zalohu uz nahravam bude to trvat jeste 10 minut
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
99bob
kolemjdoucí

Založen: 26. 05. 2005
Příspěvky: 17

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze zalohu jsem nahral, telefon sel spustit, ale nebyl odblokovany pak jsem v papuautils dal Replace 76,5008,5009,5077
napsalo to:
Block 76,5008,5009,5077 found .
Old block 5009 saved into 354xxxxxxxxxxxx_EEP_050607140223_5009
Block5009 not need replace !
Old block 5008 saved into 354xxxxxxxxxxxx_EEP_050607140223_5008
Block5008 replaced.
Old block 5077 saved into 354xxxxxxxxxxxx_EEP_050607140223_5077
Block5077 replaced.
Old block 76 saved into 354xxxxxxxxxxxxx_EEP_050607140223_76
Block76 not need replace !
Booy unlock . All glued .

A najednou tam funguje i oskari SIMka dost dobrý už jsem ani nedoufal.
Akorát se mi stává že se ten telefon z ničehonic náhodně při práci vypíná, jednou mi to už dělal. Když je v nabíječce tak chodí dobře nechám ho úplně nabíd a uvidíme zítra.
Díky moc jdobry jsi Dobrý bez tebe bych to asi nerozjel.
BOB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group