View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
salami kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 06, 2004 2:09 pm Post subject: virtualny com port |
|
|
Poradte mi prosim s rozchodenim virtualneho com portu. Stiahol som XP Certified Version driver, ale ked pridavam novy hw - zvolimm jeden z 3 inf co su tam(ftdibus.inf, ftdiport.inf, ftsermou.inf), ale wizard mi neponukne ziadny virt. com - len prazdne okno kde si vyberam model. Napiste mi prosim niekto navod krok po kroku jak pre blbeho
dik
btw mam winXP sp1, mb: abit kt7a |
|
Back to top |
|
 |
kelso začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 6:11 pm Post subject: Re: virtualny com port |
|
|
salami wrote: | Poradte mi prosim s rozchodenim virtualneho com portu. Stiahol som XP Certified Version driver, ale ked pridavam novy hw - zvolimm jeden z 3 inf co su tam(ftdibus.inf, ftdiport.inf, ftsermou.inf), ale wizard mi neponukne ziadny virt. com - len prazdne okno kde si vyberam model. Napiste mi prosim niekto navod krok po kroku jak pre blbeho
dik
serus kde si stiahol ten XP Certified Version driver? akosi to nemozem na nete najst!
vopred diky |
|
Back to top |
|
 |
kelso začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:33 pm Post subject: Re: virtualny com port |
|
|
salami wrote: | Poradte mi prosim s rozchodenim virtualneho com portu. Stiahol som XP Certified Version driver, ale ked pridavam novy hw - zvolimm jeden z 3 inf co su tam(ftdibus.inf, ftdiport.inf, ftsermou.inf), ale wizard mi neponukne ziadny virt. com - len prazdne okno kde si vyberam model. Napiste mi prosim niekto navod krok po kroku jak pre blbeho
dik
ja by som to tiez rad vedel! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 7:43 am Post subject: |
|
|
Virtuální COM prot se vytvoří například pro USB kabel. Při jeho připojení (W-XP) ho najde PC jako nové zařízení a chce instalovat driver (nejlépe přímo od výrobce kabelu). Po instalaci se vytvoří virtuální COM, který je viditelný ve správci zařízení pouze ve chvíli kdy je připojeno dané zařízení. Pozor na změnu zásuvky. Jakmile připojíte kabel k jiné zásuvce než ve které došlo k instalci driveru, dojde opět k instalaci /driver zž zná takže porběhne automaticky/ a změní se i číslo virtuálního COM portu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|