View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 10:59 pm Post subject: nedostatek pameti .... |
|
|
pořád se mi objevuje hláška "nedostatek pameti smažte některé soubory" a seká se mi mobil tak 4 deně nevím jestli to je nějakýma aplikacema např powerlock a WallpaperChanger _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 11:53 pm Post subject: Re: nedostatek pameti .... |
|
|
P.aja. wrote: | pořád se mi objevuje hláška "nedostatek pameti smažte některé soubory" a seká se mi mobil tak 4 deně nevím jestli to je nějakýma aplikacema např powerlock a WallpaperChanger |
no presne nevim co je to za aplikace ,ale powerlock asi zamyka klavesy ze??no tak tato aplikace jde elegantne nahradit aplikaci eprofiles umi toho vic nez jen zamykat klavesy.Tu druhou aplikaci neznam.Proc se ti to seka netusim ,ale pri instalaci ti to hlasi nedostatek mista z toho duvodu ,ze mas malo mista na disku C....tohle se mi stalo jen jednou a bylo to z toho duvodu ,ze jsem mel vyfocenejch moc fotek a tak sem mel disk C uplne plnej ...i kdyz instalujes aplikaci na E (MMC) tak prece jen to ulozi nejake soubory na C..je to neco jako kdyz nainstalujes na PC program na druhy HDD a,el wokna si zapisou do registru ,ze tam ten program je..takze smaz fotky nebo nejak uvolni misto na C a pak ti to pujde..pokud ne tak nevim maj sa ...jo a prosim aby si mi sem napsal co je to za aplikace ..at se necemu priucim bye _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 7:54 am Post subject: |
|
|
powelockom to neni ten mam aj ja a ide v pohode bez najmensej chyby |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 8:29 pm Post subject: Re: nedostatek pameti .... |
|
|
cuir wrote: | P.aja. wrote: | pořád se mi objevuje hláška "nedostatek pameti smažte některé soubory" a seká se mi mobil tak 4 deně nevím jestli to je nějakýma aplikacema např powerlock a WallpaperChanger |
no presne nevim co je to za aplikace ,ale powerlock asi zamyka klavesy ze??no tak tato aplikace jde elegantne nahradit aplikaci eprofiles umi toho vic nez jen zamykat klavesy.Tu druhou aplikaci neznam.Proc se ti to seka netusim ,ale pri instalaci ti to hlasi nedostatek mista z toho duvodu ,ze mas malo mista na disku C....tohle se mi stalo jen jednou a bylo to z toho duvodu ,ze jsem mel vyfocenejch moc fotek a tak sem mel disk C uplne plnej ...i kdyz instalujes aplikaci na E (MMC) tak prece jen to ulozi nejake soubory na C..je to neco jako kdyz nainstalujes na PC program na druhy HDD a,el wokna si zapisou do registru ,ze tam ten program je..takze smaz fotky nebo nejak uvolni misto na C a pak ti to pujde..pokud ne tak nevim maj sa ...jo a prosim aby si mi sem napsal co je to za aplikace ..at se necemu priucim bye |
powerlock je aplikace na hodiny (analog nebo digi) nebo kalendář ve spořiči _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|