Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 5:25 pm Předmět: Potíže s kabelem aneb kabel vtipálek |
|
|
Ten muj kabel se začíná chovat nějak divně. Abych s nim měl strach patchovat nebo nahrávat fw...
Před chvilkou jsem si chtěl nahrát nějaký MP3 do telefonu, tak ho připojim, zapnu VSFE a bum. Telefon nenalezen... Tak kabel odpojim a zase připojim. Bum, nenalezen. Tak jsem si vlezl do developer menu/mini monitor/accessories a koukam. Je tam napsáno Boot-Box. Koukam na to jako puk, ale napadlo mě telefon restartovat. Vjedu tam znova a pořád Boot-Box Tak jsem s kabelem trochu cvičil a najednou další joke. Profil změněn Music-set. Kouknu na displej a tam je IMS-700 Cvičim ještě chvilku, rychle se připínají profily music set a standartní až nakonec tam konečně naskočí DCA-510. Tak jsem to zkusil odpojit, zacvičit s kabelem, zapojit a zase Boot-Box
Neví někdo co se to s tim děje? Nebo aspoň co je to ten Boot-Box?
 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ritchieb pisatel

Založen: 23. 09. 2004 Příspěvky: 201 Bydliště: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 5:31 pm Předmět: |
|
|
a když tam je ten DCA510 tak přes něj jde nahrávat?
jinak to vypadá, žese ti v konektoru nebo někde jinde přerušil kabel a když s tim cvičíš tak se třeba zase dotkne _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
No jasně. Když tam je dca-510, tak jede ok. A myslim, že zase tak špatně, aby se v něm něco utrhlo, se k němu nechovam.
edit: možná, že to bude v mobilu. Teď mi nechtěl vzít ani head-set. Až na 3. zapojení mi ho aktivoval. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu.
Naposledy upravil jenda^^ dne ne říjen 30, 2005 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ritchieb pisatel

Založen: 23. 09. 2004 Příspěvky: 201 Bydliště: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 5:37 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | No jasně. Když tam je dca-510, tak jede ok. A myslim, že zase tak špatně, aby se v něm něco utrhlo, se k němu nechovam.  |
no taky zaleží jak je kvalitně vyroben
ale s tim přerušenim to je jediný co mě napadá (možná ještě konektor mobilu-zkus připojit třeba sluchátka a taky s nima cvičit a co to bude dělat) _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: ne říjen 30, 2005 5:55 pm Předmět: |
|
|
môže to byť aj konektor v mobile, nejaký studený spoj,
dávnejšie na novej ME45 to riešilo prepájkovanie konektora v servise (aspoň to tak napísali v protokole o oprave). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 6:04 pm Předmět: |
|
|
No, zatim do mobilu nahrávam v pohodě, tak to snad nebude tak akutní. To s tim head setem je zajímavý. Když jsem skočil do pohotovostního stavu, tak mi ho to vzalo na první pokus. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Návrat nahoru |
|
 |
ArchDrone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
ja mel zas takovej problem, ze muj kabel 510 fungoval na M55 naprosto skvele, ale na M75 vubec, kamarad ma tentyz kabel koupenej ve stejne firme jen o 3mesice pozdej a jeho kabel mi na M75 funguje skvele, pricemz muj kabel na jeho S55 funguje taky super...tak sme si je vymenili a spokojenost; ale kde byl problem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so listopad 05, 2005 12:43 pm Předmět: |
|
|
Já mam pocit, že u mě bude nějakej problém s kontaktama v mobilu. Když to zařízení nepozná, tak odpojim a připojim a už to jede. U tebe nevím... _________________ Teď mám: Nexus S
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: so listopad 05, 2005 1:12 pm Předmět: |
|
|
ArchDrone napsal: | ja mel zas takovej problem, ze muj kabel 510 fungoval na M55 naprosto skvele, ale na M75 vubec, kamarad ma tentyz kabel koupenej ve stejne firme jen o 3mesice pozdej a jeho kabel mi na M75 funguje skvele, pricemz muj kabel na jeho S55 funguje taky super...tak sme si je vymenili a spokojenost; ale kde byl problem? |
vyzerá to tak, že ten neskorší kábel má kompatibilitu s radou 75, pričom na rade 55 idú aj "slabšie" káble.
Rovnako označený kábel nemusí byť ten istý
Vysvetlenie by sme možno našli z článku:
Co je to datový kabel
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=18
alebo ešte lepšie
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152
Ba možno aj tým, čo sa včera a dnes riešilo inde, kde bol zakúpený kábel DCA-500 ale v telefóne sa javil ako DCA-540 (pričom boli dva piny zoskratované pri pájkovaní u výrobcu) a taký kábel by išiel bez problémov na starších mobiloch, aj rady 55, ale by s ním boli problémy (nešiel vôbec) u rady 65 a 75.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|