View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Luke_chiptuning začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 7:07 pm Post subject: S65 - Otazník v menu - nastavení |
|
|
chlapi dával jsem kompletní tuning balíček Caged Plasma z konkurenšního serveru, pak nějaká témata ... no a i po dalším swup reflashi a čachrami se zálohama EEPROM atd. mi pořád zůstává v menu NASTAVENÍ mezi položkami ZOBRAZENÍ a VYZVÁNĚNÍ položka, která se jmenuje "?" (otazník) a když se na ni klikne tak se nic neděje... měl jsem tam i developper menu, ale sakryš pořád stejně nevím, co to může být zač... nesetkal jste se s tím někdo ? _________________ 23rd phone: Nokia 3650 + 24th phone Siemens SX1 + 25th phone Siemens S65 www.calver.cz/luke ............. nostalgie:www.luke-chiptuning.ic.cz/sl45 ............. www.calver.cz/luke/s65 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 7:13 pm Post subject: Re: S65 - Otazník v menu - nastavení |
|
|
Luke_chiptuning wrote: | chlapi dával jsem kompletní tuning balíček Caged Plasma z konkurenšního serveru, pak nějaká témata ... no a i po dalším swup reflashi a čachrami se zálohama EEPROM atd. mi pořád zůstává v menu NASTAVENÍ mezi položkami ZOBRAZENÍ a VYZVÁNĚNÍ položka, která se jmenuje "?" (otazník) a když se na ni klikne tak se nic neděje... měl jsem tam i developper menu, ale sakryš pořád stejně nevím, co to může být zač... nesetkal jste se s tím někdo ? | Otvor si v menu creator subor Setup.fs a odstran stade polozku Dinamic light _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
Je to Dynamic Lights. Máš tam config.fs z M65 nebo CX65. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Staci Setup.fs. Nemusi byt cely Config. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Luke_chiptuning začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 8:12 pm Post subject: |
|
|
no, tak to s tím souvisí... díky chlapi - protože ten patch byl původně pro M65, pak to někdo předělal na S65, ale chybně - některé věci chyběly a musely se ještě dodatečně pak brát z M65 balíčku a navíc v_klay píše chyby při patchování, pak jsem snad přišel na to, že v jiném pořadí aplikace patchů už ty chyby nebyly.. no ale jedna věc tam ještě blbne a to, že při nabíjení se tam nějak bortí obrazovka okolo stavu baterie
viz http://www.beinspired.cz/index.php?s=patche/tunings/4/&detail=34&tabulka=patche_tunings
bývá tam vrchní polovina čísel stavu baterky a celá část stavu signálu překreslena bílým místem, ale s tím už jsem se smířil... To téma se mi moc líbí, ale stejně přemýšlím, že mi nějak nesedí k černostříbrnému decentnímu telefonu a navíc, bůhví, co jsou tam tedy za boty (vzniklé konverzí M65>S65)..
moc díky za vaši radu, hned na ten config vlítnu  _________________ 23rd phone: Nokia 3650 + 24th phone Siemens SX1 + 25th phone Siemens S65 www.calver.cz/luke ............. nostalgie:www.luke-chiptuning.ic.cz/sl45 ............. www.calver.cz/luke/s65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|