clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Datový-> Servisní kabel

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Datový-> Servisní kabel

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka-xxx
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2005 8:19 pm    Předmět: Datový-> Servisní kabel Odpovědět s citátem

Jestli jsem to pochopil správně z tohoto odkazu: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=167
tak drátek který vede na 1 odstřihnu, připojím ho na plus u baterky a mínus připojím na 2ku. Pak to bude fungovat? Kabel mám i s nabíjením tak mám mít potom nastavený zaplý nebo vyplý nabíjení

...::: A55 to C55 ..::.. M55 NO T-Mobile ..::.. CT70 Patching ..::.. CF62 Patching :::...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Jirka-xxx
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2005 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo ví?

...::: A55 to C55 ..::.. M55 NO T-Mobile ..::.. CT70 Patching ..::.. CF62 Patching :::...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Nasi Roninn
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc takto upravovat a navic pokoutne kabely? Kup si za dve kila kabel z kabelmanie. Je jak pro klasickou praci tak i pro odblok, firmware, flash atd. Ja to udelal a jsem v pohode. Nema ale dobijeni coz me tak netrapi protoze chodit na net pres mobil je pro mne divny. Pouzivam terminal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tom-as
rozumbrada
rozumbrada

Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ

0.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jelikoz mas kabel s nabijenim (takze asi do USB), tak mas skoro urcite servisni
a jestli ne, tak si myslim, ze timhle si urcite nepomuzes, to bude elektronikou v kabelu (ale pochybuju, podle mne to mas servisni kabel)

( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: