View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Petrikez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:18 pm Post subject: Prosím poraďte, jak rozebrat c65?? |
|
|
Zdravím, mám v telefonu bordel,nereagují mi některé klávesy. Chtěl bych se dostat do telefonu,ale nechci při tom ulomit kryt nebo tak něco, nebím kde a na čem je kryt spojen....předem díky za radu... |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
V krabici od mobilu by jsi mel mel mit takovy maly cerny jak bych to popsal no jakoby hacek proste plastovy vylisek ktery strcis nahoru do ten svirky ktera je naad reprackem a pootocim s nim. ale pred tim jeste musim odendat zadni kryt a batetku pak se ty uz cely telefon rozlozi na 5 dilu (baterka, klavesnice,zadni kryt,predni kryt a telefon)
Edit:\\
Tady mas tu cernou vec
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:07 pm Post subject: |
|
|
Nebo pokud jsi ho stratil tak místo toho použij zadní kryt ... dáš ho do toho uplne stejně jako ten klíč co ti ukazoval MAO a otočíš...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Nebo pokud jsi ho stratil tak místo toho použij zadní kryt ... dáš ho do toho uplne stejně jako ten klíč co ti ukazoval MAO a otočíš...  |
To je ale celkem riskanti vzhledem z jakeho je materialu ten kryt.Koledujes si o zlomeni pacicky... _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 3:43 pm Post subject: |
|
|
Treba ma rad Velikonoce...  _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|