View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Prova kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:17 pm Post subject: Nastavení levé funkční klávesy? |
|
|
Koupil jsem mamince u T-mobilu C75, levá funkční klávesa v pohotovostním režimu standardně spouští "Doručené." Ale stejný výsledek má i zmáčknutí joysticku směrem doprava. Nedalo by se pro tu klávesu tedy nastavit třeba psaní nové SMS? Zkoušel jsem dlouhé i krátké tisknutí, pátral jsem v menu nastavení... Nic jsem nenašel
Předem díky za odpověď!!!
Prova
[email protected] _________________ Sněhu zdar a SNOWBOARDu zvláště!!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Prova kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 12:25 pm Post subject: Aha, hmmm... |
|
|
Aaaha.... No tak to raděj nic... Nicméně díky....
Prova
=><I _________________ Sněhu zdar a SNOWBOARDu zvláště!!! |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 2:10 pm Post subject: Re: Aha, hmmm... |
|
|
Prova wrote: | Aaaha.... No tak to raděj nic... Nicméně díky....
Prova
=><I |
nemas sa coho bat,len pripojis kabel a par krat stlacis mys, ak nebudes robit nic co nie je v manuali tak nemas co pokazit |
|
Back to top |
|
 |
JAKUBCZ kolemjdoucí
285.72 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 12:21 am Post subject: |
|
|
Není třeba cokoliv provádět s telefonem. Toto tlačítko je blokováno T-mobilem schválně, ale naštěstí se v SW od t-mobile vyskytuje chyba a to, že toto tlačítko se někdy nevyprazdňuje i když je nastaveno aby se vyprázdnilo okamžitě, vyprázdní se až po restartu telefonu. Další chyba je - někdy se stane - když telefon příjme data z infra portu tak se nezobrazí na displeji přitom v telefonu jsou, zobrazí se až po restartu telefonu. Když s tímhle půjdeš do značkového servisu tak ti na počkání SW od T- mobilu smažou a máš telefon jako kdybys ho koupil volný. Už jsem tam byl se 4. kusy a bez problému, konkrétně jsem byl v Praze na Andělu. |
|
Back to top |
|
 |
JimmyFLASH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 2:54 am Post subject: Re: Nastavení levé funkční klávesy? |
|
|
Prova wrote: | Koupil jsem mamince u T-mobilu C75, levá funkční klávesa v pohotovostním režimu standardně spouští "Doručené." Ale stejný výsledek má i zmáčknutí joysticku směrem doprava. Nedalo by se pro tu klávesu tedy nastavit třeba psaní nové SMS? Zkoušel jsem dlouhé i krátké tisknutí, pátral jsem v menu nastavení... Nic jsem nenašel
Předem díky za odpověď!!!
Prova
[email protected] |
Nemyslim si že je problem v telefonu....ze začatku jsem mel stejny problem....podival jsem se do doručenych, vybel ven a stale to tam bylo zobrazeno...problem byl v tom, že jsem nedal OK na konkretni udalosti a tim ji neotevřel a telefon ji nebral jako prohlídnutou...Podle mne tada stačí otevřít joistickem vsechny udalosti a pote doručené zmizí.
S T-mobilem u C75 zkusenost nemam....DIKY BOHU!....ale myslim, že je problem jinde _________________ >>> SIEMENS C75 <<<
http://www.jimmyflash.unas.cz |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Jan 10, 2006 6:12 am Post subject: |
|
|
Opravdu se není čeho bát. Nedávno jsem tohle dělal s kámošovo C75 (te změna přiřazení kláves) a je to otázka pár sekund a všechno to je absolutně bez problémů  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|