View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kl321 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 7:34 am Post subject: SMS blokuje A50 |
|
|
Zdravim,
mam problem s A50. Je v nem SMS, ktera je ulozena v pameti v pristroji - na karte neni. Pokud chci tuto SMS precist, nebo primo smazat bez cteni, tak se mi jen objevi "Cekejte prosim" - cekal jsem opravdu dlouho a nedelo se nic. Po stisku cerveneho tlacitka kousne. Muze mi nekdo poradit co s tim? |
|
Back to top |
|
 |
Stranger badatel

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 197 Location: 48.598530° N, 19.100260° E
276.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 8:47 am Post subject: |
|
|
najlahsim riesenim by bolo keby si mal zodpovedajuci datovy kabel. potom by uz stacilo napriklad SiMoCo a cez neho vymazat zmienenu sms. kedysi som mal velmi podobny problem s mojou ac55. |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 11:01 am Post subject: |
|
|
Já mám dojem, že A50 se s PC datovým kabelem spojit nedá. Zřejmě ti nějaký vtipálek poslal sms, ve která je kouzelné slůvko "%English". To dělá ve starších modelech siemensů trochu bordel.
Nejjednodušší řešení je najet na seznam doručených zpráv, tuto "infikovanou" zprávu NEOTVÍRAT ale v možnostech zvolit SMAZAT. A máš po problému.
EDIT: Koukám, že jsem asi nedočetl do konce, že jsi to už zkoušel.
V tom případě bych se nebál použít krajní řešení - přehrání fw. Je to otázka pár minut. Aktuální cz fw11 stáhneš zde na siemensmanii. |
|
Back to top |
|
 |
kl321 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 11:26 am Post subject: |
|
|
Krouta wrote: | Já mám dojem, že A50 se s PC datovým kabelem spojit nedá. Zřejmě ti nějaký vtipálek poslal sms, ve která je kouzelné slůvko "%English". To dělá ve starších modelech siemensů trochu bordel.
Nejjednodušší řešení je najet na seznam doručených zpráv, tuto "infikovanou" zprávu NEOTVÍRAT ale v možnostech zvolit SMAZAT. A máš po problému.
V tom případě bych se nebál použít krajní řešení - přehrání fw. Je to otázka pár minut. Aktuální cz fw11 stáhneš zde na siemensmanii. |
Predpokladam, ze k aktualizaci fw potrebuji servisni kabel. Je tak? Ja vlastnim jen datovy, ktery by se na servisni dal upravit jednoduse ... alespon podle navodu na siemensmanii. |
|
Back to top |
|
 |
kl321 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 8:02 pm Post subject: |
|
|
Krouta wrote: | Já mám dojem, že A50 se s PC datovým kabelem spojit nedá. Zřejmě ti nějaký vtipálek poslal sms, ve která je kouzelné slůvko "%English". To dělá ve starších modelech siemensů trochu bordel.
Diky moc za radu, nahrani noveho fw zabralo. Mel jsem z toho trochu obavu, ale i pomoci toho meho datoveho kabelu to probehlo bez problemu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|