View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sompo kolemjdoucí
 Joined: 15 Feb 2006 Posts: 8 Location: No doma...Kde jinde?! :D
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 9:38 pm Post subject: Problém z příjmem dat... |
|
|
Hojj všem.
Dnes jsem si kopíroval do mobilu mp3(když jsem si pracně uvolnil místo) a při přenosu se vybila baterka a telefón se vypnul...Soubor se asi poslal a místo ubylo, ale v telefónu není a v doručených taky ne... Je možné že se poslala jen část souboru?Jak to mám smazat když to NIKDE NENÍ???Prosím poraďte, ale telefon jsem projel celý a není to tam a na kartu se to uložit nemohlo, protože to zabírá místo na telefonu...Díky za pomoc  _________________ ---:::...Sompo...:::---
---SIEMENS M75--- |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 10:16 pm Post subject: |
|
|
no este to poriadne kukni,velmi malo pravdepodobne aby subor zmizol
aj ti stale bude chybat miesto,tak skopiruj vsetky data do kompu, daj format a data nahraj naspat |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 6:26 am Post subject: |
|
|
Zkus menu-9-6-6-2 (nastavení-nast. telefonu-syst.souborů-optimalizovat)
Třeba to pomůže. Jestli ne, tak potom asi už jenom to, co radil beardie. Bohužel tak ale přijdeš o všechny data (i adresář, SMS, mms...) a proto musíš zálohovat. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Sompo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 1:46 pm Post subject: |
|
|
Diky za rady...Potom dám vědět co se s tim stalo  _________________ ---:::...Sompo...:::---
---SIEMENS M75--- |
|
Back to top |
|
 |
Sompo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 22, 2006 2:11 pm Post subject: |
|
|
Ok...Mám to Dal jsem: Nastavení,Nastavení telefonu,Asist.paměti,Telefon a tam měly všechny složky velikost ve stovkách KB akorát jedna složka velikost té mp3.Ale v té složce nic nebylo tak jsem jí smazal celou a místo je na světě.A nemusel být formát.Takže když se něco takového stane někomu jinému tak si to tu přečtěte  _________________ ---:::...Sompo...:::---
---SIEMENS M75--- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|