clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - EL71 a DCA510
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

EL71 a DCA510
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozes mi prosim ta poradit kam tie odpory nacinovat?
dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skus pohladat niekde na fore ja som ich nedaval,lebo pre mna neboli potrebne takze neviem, ale boli tu take hlasky a kresby kde maju ist tu je nieco pre dca510.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok zatial vdaka, skusim tie odpory nacinovat na konektor zo strany DCA-510.
zajtra sa ozvem ako to dopadlo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tej strany myslim ze ti to nepomoze. Ak mas kabel urobeny 4 zilovy tak tie piny sa ti nedostanu na dca100.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas pravdu, nefunguje to, mozes mi poradit kam ich mam nacinovat?

EDIT1: Chlapy ide to, dakujem pekne za pomoc, zatial...:-)

EDIT2: este nieco, najprv sa mi hlasila ako DCA100, teraz sa mi hlasi ako DCA510...:-)

EDIT3: prosim vas, mam DCA510, prerobil som ju na DCA100 ale ja z nej chcem mat DCA110, ako nato? Brick wall
dakujem vam.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 04. 2005
Příspěvky: 537
Bydliště: Trnava

3205.06 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 24, 2007 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je toto za otazku? Ved v tomto vlakne mas vsetky potrebne informacie. A vacsinou niekolko krat zopakovane :-)
_________________
....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 24, 2007 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

forcius napsal:
prosim vas, mam DCA510, prerobil som ju na DCA100 ale ja z nej chcem mat DCA110, ako nato? Brick wall
dakujem vam.


DCA110 s nej mat nebudes, v telefone sa ti bude hlasit bud ako BootBox alebo DCA100. Je to len zauzivany vyraz z DCA510 ze by mala byt aj DCA110. Myslim dokonca, ze som s tym zacal ja, ale nedam na to hlavu. Mas vsetko v poriadku.

_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 24, 2007 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ide o to, ze pomocou bs reader som si vygeneroval HAS aj ESN kody, len papua mi nechce vypocitat SKEY....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 24, 2007 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posli mi tie kody do SZ aj s imei vypocitam ti SKEY.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak som si prerobil DCA510 na DCA 100, ide nahrat SKEY, vsetky prace s papua utils, nejde praca s V_klayom, nejde nahrat novx FW 41 original, nejde praca so SIMOCOM. Pri nahravani FW41 mi vypise "30bSoftware update denied by mobile" Pri nahravani patchu do vo V_klay "An unknown error occured while accessing COM3-loader:WriteMemory:Bounds error(adress is not on the edge of block)..." myslim si ze problem je v kabel, neviem prist nato kde...ak mate niekto podobne skusenosti tak sa mi ozvite...uz takme zufaly marek Brick wall
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

forcius : prirob tam tie 2 odpory ako boli na x65 kabloch,a SiMoCo a ostatne ti pojde,mne to robilo tiez,najdi si ale spravne piny,kde tie odpory maju byt.
_________________
momentalne SL55 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
forcius
začátečník
začátečník

Založen: 02. 01. 2006
Příspěvky: 52

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tie odpory mam nacinovane na svorkach konektora BQ--pin 2 a pin 6....pouzil som odpory 10 kiloohm aj 12 kiloohm pri obidvoch hodnotach sa kabel hlasy ako DCa100 este skusim 15 kiloohm.. odpor...tak uz neviem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kabel sa ti bude hlasit ako DCA100,lenze pojde rychlostou DCA110.A tie odpory si urob odnimatelne cez nejaku svorkovnicu,aby ked budes napr.stahovat FF tak si nastavis vyssiu rychlost (hlasi sa ti ako BootBox - zhruba je to DCA110), a pri praci s manazermi telefonu budes mat DCA100.
_________________
momentalne SL55 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jokifuky
začátečník
začátečník

Založen: 21. 06. 2005
Příspěvky: 53
Bydliště: Podhradie

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 17, 2007 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

N3o21 napsal:
Napiste pls nekdo kde v praglu se daji sehnat ty BQS koncovky, teda jestli je to mozne...rad bych to zkusil.


nech sa ti páči do dvoch dní som ju mal doma: http://www.kabelmanie.sk/Konektor-pre-mobilny-telefon-BenQ-Siemens-A38--A58_g1068.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

Založen: 18. 10. 2005
Příspěvky: 1043
Bydliště: Jadro Zeme

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 17, 2007 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim ta mi povedz, ako si sa registroval, skusam jak skusam, neodosle register, stale zle cislo tel, skusam uz aj kombinacie +421 , aj tak nic Sad
_________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Arrow Oživenie A65 v Joker
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 5 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group