View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 3:38 pm Post subject: Vymazani vseho ve slozce Doruceno |
|
|
Mam problem s vymazanim obsahu slozky Doruceno. Zde se zobrazuji asi dorucenky a jine dorucene veci, nevim kde se to v telefonu vyskytuje. Ted mi to dela neplechu, ze kdyz mam ztraceny hovor, ukaze se mi po kliknuti na ikonku tlf. posledni vec ktera je prave ve slozce Doruceno, ale z vypisu ztracenych hovoru vim, ze mi volal nekdo jiny. Tuto slozku jsem schopnej najit jen pri doruceni zpravy nebo pri neprijatem hovoru, kdyz kliknu na prislusnou ikonu tlf nebo zpravy. Pak se prave dostanu do slozky Doruceno, kde jsou i nejake volani, ty se nedaji vymazat, napise mi to, ze se vyskytla chyba. Mam S65 fv. 50. Snad jste pochopili muj problem a nekdo mi poradi. Pripominam, ze smazanim seznamu ze "Seznamu vsech volani" take nepomohlo. diky za jakekoliv rady. _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 4:25 pm Post subject: |
|
|
Hm, zkus jít do doručeno (joy vpravo) možnosti-Nastavení: odstr. záznamy
Tam si nastav, jak to potřebuješ. Já mam nastaveno okamžitě, takže jakmile na ten nepřijatej hovor kliknu joyem, tak mi z toho seznamu zmizí, když otevřu zprávu, tak ze seznamu zmizí (ale v seznamech nepřijatých volání resp. ve zprávách to zůstane)  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 4:39 pm Post subject: |
|
|
Pokud ti tam visí nějaký soubor, který telefon neumí zpracovat - tzn. otevřít (spustit) a uložit jinde, musíš to mechanicky smazat z Misc/Data Inbox. _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 8:01 pm Post subject: |
|
|
nosferatu wrote: | Pokud ti tam visí nějaký soubor, který telefon neumí zpracovat - tzn. otevřít (spustit) a uložit jinde, musíš to mechanicky smazat z Misc/Data Inbox. |
V data inbox nic nemam, tam se snad ukladaji smsky jako do archivu. _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 9:13 am Post subject: |
|
|
Na archív sms je speciální adresář. Tam se ale neukládají samy, musíš je tam uložit (otevřít zprávu - Options - Archive). Pokud ti jde o ten "rychlý inbox" (joy doprava), tak postupuj tak, jak psal Jenda.69. Pokud ti v inboxu nad levým programovatelným tlačítkem visí soubor, který neumí otevřít, nemůže ho ani smazat. To musíš udělat ručně, jak jsem psal. _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|