clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Picture Changer
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Picture Changer

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 10:17 am    Předmět: Siemens Picture Changer Odpovědět s citátem

zdravim..mam taky dotaz

urobil som si vlastne ikony a ukazatele signalu a baterie a chcem to ulozit ako patch.v kom formate musi byt tie obrazky? mam to ako .png..zoberie mi to SPC?

resp ak nie tak existuje este nejaky iny program na tvorbu grafickych patchov?

_________________
SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pažout
badatel
badatel

Založen: 13. 02. 2007
Příspěvky: 172
Bydliště: Divokej západ

454.16 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl by to zvládnout v pohodě,pokud se řídíš tímhle článkem.V případě neshody dat jde použít tenhle návod
A myslim,že obrázky by měli být v BMP a ve stejný velikosti,jako původní
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SPC bere jediný formát BMP a velikost může být jakákoliv (automaticky přeadresuje) ale pokud patch ativujes a pak chces se stejnou FF tvorit dalsi graficky patch je lepsi si do te FF aplikovat i predesly patch aby nenastala kolize dat... pokud nastane kolize, staci preadresovat pres program jehoz jmeno uz si nepamatuji Angel
_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud máš ty obrázky v png a máš elfloader, tak je stačí nahrát do 0:/ZBin/img (4:/.. u S75 a vyšších) a pojmenovat ho číslem v pit, potom to bude fungovat jako graf. patch
výhodou je, že není potřeba ty obrázky nijak upravovat nebo předělávat do jinýho formátu, pomocí nějakýho programu, a navíc tam funguje i poloprůhlednost Applause

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2007 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mam a funguje mi to..len ta zlozka img je uz teraz asi 1,5MB velka...poprehadzujem ich na bmp a patchnem do firmawaru...

Odstraněna přebytečná citace. Necituj příspěvek přímo nad svým... simp

_________________
SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zeu5
kolemjdoucí

Založen: 30. 12. 2006
Příspěvky: 9
Bydliště: Russia, 64region

10.10 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2009 5:28 am    Předmět: Graphic patches Odpovědět s citátem

Hi
Sorry for English..

You can use my prog Siemens Graphic Changer to make graph patches from PNG or BMP or GPF (GPF2) or JPG or GIF
(S-Gold, New-SGold & New-SGold 2 ONLY!)

My site on profile..

_________________
SiemensGraphicChanger Developer
screen
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group