View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 11:16 am Post subject: stahovanie java aplikacii do CX65 v orange |
|
|
Presiel som vacsinu fora, kde by mohla byt odpoved na moju otazku, ale nikde som to nenasiel. Ak to uz niekde je, mozete mi prosim hodit link?
Moj problem je v tom, ze mi moja CX65-ka nechce stahovat java aplikacie. Nevie sa ani spojit. Poradite mi niekto ako si ju nastavit aby mi to slapalo? Mam orange a aj aktivovany orange world mini. Nasiel som jednu stranku, kde k tomu bolo nieco napisane, ale to mi neslo.
Mali ste aj vy s CX65 podobne problemy?
Len tak na koniec. Dnes som s tym bol v orange (tajne dufajuc, ze "odborny" personal mi snad poradi ), lenze jedine co mi pekne upravena vysmiata slecna povedala bolo, ze o tych problemoch vedia ze niektore mobily to skratka nestahuju, ze sa asi s javou nemaju radi...
Za pomoc dakujem. _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
ja som mal tento prolém na S55,ale odkedy mám C65 ide mi download v pohode
nemáš náhodou bloknutú Javu? |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 7:35 pm Post subject: |
|
|
neviem. ako to zistim? _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:54 pm Post subject: |
|
|
No bol by zazrak keby niekdo an S55 stiahol JAVU z WAP-u lebo ten mobil bol nemozny nechal som ho pripojeny cez GPRS a dal som stahovat a stale bolo 0 percent CSD to iste .
No v ORANGEI sa netreba rozpravat s tymi "predavacmi" tam jedine povedat co chces a hotovo no prid tam a povedz ze chces poslat nastavenie orangeworldu na CX 65 a tc. XY . Dojde ti sprava a MT si vypyta kod zadas 0000 vypnes zapnes mobil a jedes . Iny problem by tam byt nemal mne to stahuje aj z GPRS aj z CSD . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 6:39 pm Post subject: Re: stahovanie java aplikacii do CX65 v orange |
|
|
mistik wrote: | Presiel som vacsinu fora, kde by mohla byt odpoved na moju otazku, ale nikde som to nenasiel. Ak to uz niekde je, mozete mi prosim hodit link?
Moj problem je v tom, ze mi moja CX65-ka nechce stahovat java aplikacie. Nevie sa ani spojit. Poradite mi niekto ako si ju nastavit aby mi to slapalo? Mam orange a aj aktivovany orange world mini. Nasiel som jednu stranku, kde k tomu bolo nieco napisane, ale to mi neslo.
Mali ste aj vy s CX65 podobne problemy?
Len tak na koniec. Dnes som s tym bol v orange (tajne dufajuc, ze "odborny" personal mi snad poradi ), lenze jedine co mi pekne upravena vysmiata slecna povedala bolo, ze o tych problemoch vedia ze niektore mobily to skratka nestahuju, ze sa asi s javou nemaju radi...
Za pomoc dakujem. | na javu potrebujes mat specialny profil-desi v setup-conectivity si vyberes novy profil a zmenis udaje gprs-apn nastavis na internet. este pojdes do surf and fun-games a tam das otions a http profile a vyberes ten profil co si si vytvoril... a malo by to ficat... ak by nahodou neficalo tak sa ozvi-toto pisem z hlavy tak som sa mozno niekde sekol  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|